04 februari 2008

Presentkort rules!!

Bild från Cult design
Bild från Village (serholt)

Idag på lunchen hann jag precis iväg och handla för återbäringen på stadium. Det var en rätt rejäl summa, då vi köpte skor till hela familjen, träningskläder till mig och en massa annat under förra året.

För bonuschecken blev det 3 t-shirts och ett par collagebyxor till Tobbe och 1 funkitons t-shirt och shorts i samma material samt 3-pack sport strumpor till Jonte. Tänkt som jympa kläder, även om Tobbes t-shirts var riktigt snygga och går att ha jämt!

Jag hann även en sväng till Hamngatan 12 och för en del av presentkortet från mamma köpte jag det gröna setet här ovan (helgrön låg, lite högre med gröna rosor och en bricka med gröna rosor (rose från Cult design). Tänkte ha lite gröna detaljer i köket längre fram i vår! Och i verkligheten ser det inte lika crazy ut som på bild..hihi!!

Det blev också en fin grön löpare från Serholt. Hittar ingen bra bild, så ni får ge er till tåls så visar jag den på plats när jag svidat om i köket! Men det är tyget som är i gardinen och kuddarna här ovan, det med "moln" eller om det är blommor på!

Fick till o med en slant över, som jag ska hitta nått fint till uteplatsen för, när sommar grejorna börjar komma in!
Allt som allt var detta alltså gratis! Om man ser det till att JAG inte betalat nått nu. Att jag sen köpt för massor av tusenlappar FÖRRA året, för att få den där bonusen på stadium ser jag som en ren bisak........;-D
Stugan däremot.
Hittar inte en gardin jag vill ha vid matplatsen. Väggen ska ju bli vit, taket vitt och möblerna är vita. Vill gärna ha liten annan nyans i gardinerna. Kanske isblå? Eller ljusgrå. Eller vita med nått diskret mönster i svart eller grått eller blått.....Tar tacksamt emot förslag!! Lite lantligt alternativt new england stil vill jag ha. Kanske kadettrandiga? Har just nu ett pepitarutigt tyg på dynan på kökssoffan, men den kan ju lätt kläs om lite somrigare eller i en annan färg!!
Fönstret är rätt litet och sitter vid sne tak, så jag måste ha lite kortare längder (soffa framför) och inte så breda, då jag vill ha den utanför fönsterkanten för att inte ta för mycket av fönstret. Därför skulle voile eller tunnt mjukt linne passa bäst! Har vit kappa med ett litet blått broderi nu och den är för bred och tar upp ljus tyvärr!
HÄR kan ni se bild på det aktuella fönstret. Tänk bord och väggar vitt!!!!
Så.
Tips! Please!
Over and out

10 kommentarer:

Shabbig men chic sa...

Himlas tyg Rakel är himla fint. Smalrandigt. Kanske en hissgardin i 1700-talsmodell?

Tingeltangel sa...

Fina saker du köpte för ditt presentkort. Skall bli spännande att se dem på plats... Presentkort är jättebra. Men jag blir så hemskt velig bara och kan inte bestämma mig vad jag skall välja.

zizzi sa...

Kolla ikeas vårnyheter. De har vita gardiner med diskret mönster.

Lallis sa...

Jädrar i min lilla låda vad mycket fint!
Ja, det är riktigt kul med sådana svängar när man kan gå och shopa så mkt fint.

Jag har varit ganska så urkass på att besöka den senaste tiden, men det har varit ganska så mkt här hemma.
Vi ska skiljas. Nej, det är inte massa sura miner. Vi kommer ganska så bra överens nu. När vi vet att det kommer att bli mycket bättre för oss båda.
Men det är ändå väldigt mycket.
Bara så du vet att jag finns här och jag tänker på dig .
Stor kram från mig till dig

Elisa Day sa...

Hittade till dina bloggar! Gillar båda, du gör jättefina smycken! Var flera stycken jag ville ha :)

Inredningsgalen sa...

Tänk vad ett litet presentkort kan göra, helt plötsligt känns det inte så farligt att köpa de man länge velat ha. Presenkort är bäst, har snart födelsedag så då skall jag nog önska mig presentkort på Ikea. Har funderat på en ny säng!

Anonym sa...

Snyggt du köpt!!!, i Ö-sund finns det ju Cult!!! :) Vad trot du om att sätta upp vita linnegardiner "inne" i fönstret i stugan, och rulla upp dom med ett fint band. Då frigör du ytan på väggen och det blir att kännas luftigare. kram från Annika F

Lilla Blanka sa...

Åh vad kul att du köpt så mycket fint! Man blir så glad av sån lyckad shopping :)
Kram
Mia

Sandra sa...

Jättefint med gröna inslag! Läser din blogg kontinuerligt :-)

Anonym sa...

Presentkort är så bra tycker jag.. Då kan man ju verkligen köpa det som man vill ha! :)
Gillar det gröna från Cult, om någon veka kommer det till stan här med och då kommer jag garanterat komma hem med en påse jag med! :)
Gardiner är svårt.. Har samma besykmmer i mitt kök.. Hittar ingenting just nu som jag vill ha.. Bläe!

kram !!