06 februari 2008

Sjukstuga.......å ändå inte!

Jonte har ju hostat oavbrutet sen han var hemma sist. Imorse var det värre än då, när han var sjuk! Men efter att ha hostat och kräkts upp en massa slem så blev han bättre.
Nu är han hostig, men inte så slemmig, så imorgon blir det skola igen!
Passar på istället att lägga in lite nya kort i datorn. Här är vasen som jag ställde på cult-brickan. Köpte den för en del av presentkortet. Perfekt för diskborsten (tack A för tipset:-D).
Sittdynorna i fusk fårskinn som jag fick i födelsedagspresent av Tommy och barnen, tillsammans med en svart vitprickig plastmatta som jag köpte för ett tag sen på Rusta. Den ligger i köket och gör sig riktigt bra där!
Dynorna ska ju ligga på fållbänken i stugan och nu är det bara till att komma igång med renoveringen av hallen där!!
Åt ni någon semla igår då?
Jag köpte 2 st 2-pack, från Nisses hembageri, på hemvägen och hela familjen åt med vördnad! Nåja, inte Jonathan då. Han gillar dem inte (underliga unge!) så han fick glass istället. Men detta innebar ju att det blev en över:-D
Halva har jag precis slukat, och den andra halvan ska Tobbe få när han kommer hem från skolan!
Over and out

4 kommentarer:

Hanna sa...

Åh vad fina kuddar i fusk fårskinn! sånna vill jag me ha ;) Vart köpte han dom? mattan var riktigt snygg den med, förstår att den passar in i erat kök.

Någon semla blev det inte för oss..eller ialf inte för mig, men min sambo åt två stycken på jobbet, men han lovade att jag skulle få en idag i stället.

Ha det så gott!
Kram Hanna

Shabbig men chic sa...

Beach 2016? Skit i det förresten. Jag menar 2016 tills dess har det säkert kommit något underpiller. Annars så finns det ju de där pillren som gör en till en konstig typ via internet. Ja, vad gör man inte för en semla.

Anonym sa...

Snygg matta!!, fanns den i flera färger, vill ha en i vitt & vitt har sett en sån på Horreds mattan. Vad kostade den på Rusta? Va bra de blev me diskborsten. kram Annika F

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Hanna: Tack! Han köpte dem på en lokal möbelaffär här i Östersund. K.O.O.L heter den. Fanns i grått och vitt också!!

Shabby: 2016? Nu är det mer 2025....;-)

Annika: Mattan finns även röd/vit. Den är vändbar också. Annars har de även snygga randiga, och då finns de i vit/beige också. Dessutom en fin ljusrosa med vita "blommor".
Kolla in här: http://www.rusta.se/plastmattor_mattor_c301_sc301.html

Susanne