04 februari 2008

Kalas och Tv drama!

Tack för allt stöd och snälla mail.
Jag har bestämt mig för att inte ta åt mig mera av att en av mina favvo bloggare lagt ner sin blogg! Det är nog inte mitt fel ändå...Så nog om detta nu!

Igår blev det mycket riktigt kalas:-)
Förmiddagen var lugn. Mamma for på affären och kom hem med nya tulpaner till vasen. Denna gång ljusgula, som jag arrangerade på liknande sätt som de rosa jag hade tidigare i veckan.
Lite småplock blev det på förmiddagen och sen bakade jag en kladdkaka (den klassiska) från ett recept i boken Kladdkakor. Räknade nämligen ut att den halva tårtan som blev över från gårdagen inte skulle räcka till alla:-D
Till kladdkakan blev det vaniljvisp.

Mamma åkte hem strax efter 14 tiden, efter att ha handlat en del smycken av mig (TACK!!!) och samtidigt for Tobbe på fotbollsträning.
Vid tre kom min styvpappa. Han hade med sig 10 vita rosor och presentkort på blomster! De pengarna kommer gå till två stycken rosor, en rosa och en vit, eller två stycken pioner en röd och en vit, som ska planteras i stugan!

En stund senare kom min kompis A med familj. Även de kom med present. Från Body Shop. En liten necessär med duschcreme, scrub och kroppssmör. Även en liten dusch...vad säger man....svamp? Fast en sån vit i ihopknycklat vitt nät...Jag hoppas ni förstår:-D
Underbar doft. En relativt ny variant tydligen. Nu minns jag inte namnet på doften, men den finns inte med på hemsidan i alla fall.
Det blev kaffe och fika när Tobbe kommit hem från Träningen. Samtidigt kom Tommy hem från sin jobbresa till lycksele.

Alltid trevligt med besök i alla fall. Just A och mamma hävdar att de blir ruinerad av att hälsa på, då de alltid hittar nått smycke de vill köpa. Så även igår! Det är tur att A snart fyller år, så kanske hon kan få några "for free" också..haha!! Mamma fick både till födelsedagen och till jul. Och snart är det ju morsdag........;-D

Tiden rann iväg i alla fall, och vips så var det kväll!

Satte mig framför TV:n och pysslade ihop ett beställt halsband och ett nytt till mig själv:-D Samtidigt kikade jag på Himmel och Helvete. Del 3 (avsnitt 13 av 24) i den långa serien Nord och Syd (Krig och Kärlek). Den går söndagkvällar på TV 4 Guld, och jag har följt den från början. Lika bra nu som för 20 år sedan. Med den lilla skillnaden att man inte tycker Patrik S är lika snygg nu som man tyckte då..hihi! Men andra läckerbitar att vila ögonen på finns ju i serien!!!!

Nu väntar en ny vecka med träningar, utedagar, skidor och tvätt...!
Det är bara att ta ett djupt andetag och kasta sig ut:-D

Over and out

5 kommentarer:

Ljuva ro sa...

Grattis i efterskott!!! Låter som om du blivit firad ordentligt. Ha en bra vecka, kram!

majsan shabby chic sa...

Grattis...Bättre sent än aldrig.....:) ellerhur....Kram på dig/Majsan

Tidsmästarinnan sa...

härligt med kalas och fina presenter!
Men den där innebandymatchen blev jag helförbannad när jag läste om. Marrggghh!
Kram till dig från Stockholm!
S.

Under en vind sa...

Grattis i efterskott!!!

Har missat massor hos dig....nu har jag dock läst ikapp! Visst är det tråkigt när en bloggare slutar, det är ganska många som lagt ner nu efter nyår....kanske var det inte deras grej, eller så beror det på tidsbrist eller att man kanske har fått utstå någon kritik.....Hur som helst kan man inte påverka andras val....

Ha det gott ikväll, kram!

Shabbig men chic sa...

Appropå det där med en ny vecka med bl a tvätt. Prova att från måndag till och med fredag att bara öppna därren till tvättstugan lite på glänt. Lagom för att bara kasta in smutstvätt. Jag lovar att du kommer bli förvånad på lärdagmorgon när du öppnar dörren helt och tänder lampan. Det är mycket värre än man någonsin kunnat föreställa sig. Det här kräver förstås att de andra i familjen inte hittar till tvättstugan knappt ens med karta och kompass. Helgen blir förstås lite arbetssam men det är den ju oftast ändå, plus att man kan gotta sig i chocken i flera dagar.