10 januari 2010

Riddarborg

Den här riddarborgen har Jonathan lekt otroligt mycket med.
Mest har han haft sina playmobilriddare, eller legoriddare där, men även Batman och andra actiongubbar har fajtas vid borgen:)

Idag har vi rensat i röran på hans rum. Han leker inte med borgen längre, utan föreslog att vi skulle sälja den.

Borgen är jättefin, men lite sliten i färgen. Den är gjord i trä. Alla tornen går att ta av från själva borggårdarna. Taken och bron går också att ta lös. Går att stapla ihop i en stor plastback tex, när den inte används. Fast jag tycker den är så fin att den kan få stå framme på en bänk tex!

Riddarborgen består av en större, och en mindre del med 4 st torn, en bro, en stege och två torntak. 1 flagga hittar vi inte igen, och fallluckan är borta, men den går ju att leka med ändå. En ny flagga kan man ju göra själv kanske, och lucka också.
Den lila draken får följa med på köpet, tycker Jonte:)

Jag tänker sätta ut den på blocket, men tänkte att det kanske är någon av er som är intresserad?
Vet inte vad frakten kan gå på, men jag vill gärna ha 150:- för borgen + frakten (nypris för båda delarna, som köptes separat var ca 600-700:- tillsammans). Frakt kanske går på 100:- den med? Kan kolla detta vid intresse.
Maila på gustavsson_susanne@hotmail.com, innan tisdag 12/1 kl.21.00.

Over and out

2 kommentarer:

Betty sa...

Jättefin borg. Har dock en tjej-tjej med betoning på tjej. Älskar allt som är rosa o glittrar o skulle antagligen slå bakut om hon fick en borg (i vad hon skulle kalla) "killiga" färger.

Kram på dig ! Betty

HomeRiver sa...

Hoppas att du har hittat en lycklig köpare. Vi har precis en sådan borg som Mellanbror ständigt leker med. Fantastiska lekar.