10 januari 2010

Jag skulle bara flytta en garderob...

Bild: Här

Idag skulle jag börja fixa inför målningen av övre hallen tänkte jag. Där jag ska ha mitt arbetsrum.
Garderoben tänkte jag tillfälligt ställa inne i Jontes rum, tills vi köpt nya garderober till sovrummet.
Detta ledde till att vi började flytta på saker....rensa bland saker...och tillslut hade hela dagen gått och Jontes rum blev bara stökigare och stökigare!
Jag är inte klar än....detta blir nog bra i slutändan, men under tiden blir det värre..haha!

Det fina i kråksången dock är att nästan alla leksaker åker all världens väg! Jonte leker istort sett bara med lego, och det har han MASSOR av...men nästan alla andra saker åker. Säljs eller skänks eller kastas. Beroende på skick.
Jonte har lagt 4 pussel också. De där det fattades bitar kastades. De andra ska säljas. Han bygger inte sådana pussel längre, utan nu är det fler bitar som krävs:)

Arbetsrummet då? Ja...det dröjer nog ett tag till innan det går att måla och fixa där. Men det SKA bli klart under jan/februari i alla fall:)

Over and out

3 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Skönt att höra att dfet blir så för fler än oss!!Ibland undrar vi om alla verkligen har så mycket saker som vi för så fort man börjar röja i ett rum så blir det så rörigt och mycket som man vill slänga/ge bort/sälja på loppis.
Kram Anna

Anonym sa...

Hej min vän!

Waooooo vilken snygg banner du har!

KRAM Annika F

Zizzi sa...

Underbart att rensa! Jag är på riktigt "rensa"-humör! Blir nog på onsdag i samband med att jag plockar undan julsakerna.