21 januari 2010

Mer tapeter

Jag är på jakt efter ännu fler läckra tapeter som skulle kunna få plats på en vägg i min hall!
Det är sannerligen en djungel där ute. Fortfarande lite tolie de leuy/engelskt som jag är inne på. Fast den här med Flora motiv, är en fin tapet från Thibaut som också skulle passa.
Tapeterna har jag hittat på Engelska tapetmagasinet.
Underbara stolar på denna från Nobilis!! Gillar skarpt!
Nina Campbell har den här toile de leuy tapeten, med gräsklippande män och kvinnor som matar fåglar. Inte så jämställt tema kanske..men jag är inte så jämställd heller, och vill inte vara! Dessutom känns motivet lite radhuslivligt, och platsar därmed i facket tapeter som kan bli bra i vår hall;)

Jag menar ska man ändå tapetsera fondvägg, kan man väl ta i och inte vara så beige (som Simon & Thomas skulle säga...). Tänk bara om 4-5 år, när jag kollar in vår hall. Tittar på tapeten och tänker....-Hur i hel--te tänkte jag där?...:D
Ungefär som jag gör nu när jag är på övervåningen och skakar på huvudet åt alla 90-tals tapeter vi slängde upp -99 när vi renoverade.......
Eller kanske man blir glad över att man vågade klatcha till det! Och glad ska man ju bli i en hall. Den är ju välkomnande. Eller ska vara. Och alltid är det någon som blir skadeglad också när de kommer till mig...-Haha..där fick de verkligen inte till det. Vilket bottennapp..haha...!
Och man vill ju göra alla glada heller hur?;)
Ralph Lauren har många fina tapeter. Denna (fast den jag kikade på var vit i botten) kanske inte passar i hallen, men jag önskar verkligen att det fanns en liten väggsnutt någonstans för den! Härlig:)
Trots att en del motiv är riktigt tokiga, så finns det massa fint som jag skulle kunna tänka mig, i färgskalan vit/svart/grå/beige.
Nästa gång visar jag tänkbara BLOMMIGA tapeter:)
Over and out

6 kommentarer:

Henricks tankegångar sa...

Verkligen fina tapeter du letat ram, den från engelska tapetmagasinet är ju otroligt läcker med karmstolarna på. / H

Villa Tallbacken sa...

Underbara tapeter, jag är väldigt svag för toile i alla dess former men har inte vågat själv... ;-) Gillade verkligen den engelska med stolarna, läcker som bara den!

Trevlig helg!

Kram Elin

Sjabbig men chic sa...

Ja, klatcha till det bara! Kritvitt och turkost till exempel;). Fast jag tycker att det är fint med de här tapeterna också. Man kan ju inte få till alla stilar på en gång. Eller det kanske man kan men jag är inte helt säker på att resultatet skulle bli jättebra. Gör som mig vet jag, kör på stillöst!

Kram Lisa

Tant Ulrika sa...

Ny dundertävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_22.html

..med chans att vinna presentkort från en underbar smyckesbutik :)

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Jag är ingentapet tjej. Vi har målat i alla rum..men det finns mängder med snygga tapeter.
Kram Lotta

Ulrika sa...

Wow! vilka tapeter. Nu när våren ligger framför kommer verkligen skaparlusten fram. Det var längesen jag tittade in på din blogg. Mycket kul att titta på. kram Ulrika på Be Happy