09 oktober 2009

Lila

I köket går det mesta i svart, vitt och lila i höst. Som jag hade tänkt ha det.
Cult Design brickan har fått chance brickor i svart och lila.

Putsade fönstren idag. Det var vad jag mäktade med av den där storstädningen.....
Byte av gardiner fick det bli också. Har inte hittat några lila jag gillar, men vitt och svart fick duga. Gardinerna är nya och kommer från Rusta. Lite sneda och vinda, men det får man väl räkna med när de kostade 99:- för två...
Never mind furubordet...någon gång ska det väck;)
Kökshandduk på diskmaskinens handtag såklart. Köpt på Lagerhaus förra månaden, när jag var i Sundsvall.

Ikväll har vi tänt ljus i köket och mått gott. Sånt känns mysigast när det är nystädat.

Obama och fredspriset då? Vad tror ni? Jag tror att det kommer bli nödvändigt för honom att jobba ännu hårdare med att närma sig mellanöstern och lösning på konflikterna där. Och resten av världen också förståss.
Just därför tycker jag att det var smart att ge priset till honom, trots att han inte gjort nått konkret ännu. Det tar några år för en ny makthavare att göra de förändringar som man vill och som krävs.
Just nu håller han igång två krig. Inte förenat med fred direkt va? Men han är påväg. Och nu måste det gå än fortare.
Sen skulle han ge bort prispengarna till välgörenhet. Ett plus bara där!

Fast. Visst finns det säkert bättre kandidater. Men det är inte för sent för dem ändå. Vad jag vet kommer man fortsätta dela ut priset ett bra tag framöver:)

Over and out

7 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Nej, men jag tycker att det var helt skruvat att ge Obama fredspriset även om tanken är att man ska sätta press på honom. Det blir lite urholkat om man ger pris för att man har sagt att man möjligtvis tänker göra något. Men du får pris av mig för höstmysigt kök. Och se där har det varit lite snack och mycket verkstad och då är man värd ett pris. Köksmyspriset.;)

Kram Lisa

ღ Fyra årstider sa...

Tittar in och önskar dig en skön helg.Snyggt med svart och lila.
Kram Lotta

Vitt och Blått sa...

Vilket gulligt skrivbord!!! Släkten är bäst, speciellt när man får något sådant trevligt! :) Handduken köpt i Sundsvall var fin och kändes väldigt höstigt! Ha en trevlig helg - kram E

Hem och Lycka sa...

Visst är det snyggt med lite mörkare, murrigare färger till hösten helt klart!

kram

Annica sa...

Nja fredspriset till Obama? Det finns andra som förtjänar det bättre.

Och du jag är klar med boken. Tar med den imorgon. Förbered familjen på att du kommer att vara frånvarande i några dagar. Den är helt fantastiskt bra!

Och tack för att du rådde mig att köpa flera böcker på en gång. Jag har de tre första och sen ska jag få låna fjärde och femte av Joakims extramamma.

Sjabbig men chic sa...

Jaså, håller du på och rensar än. Jag är imponerad!

Kramis Lisa

Signe 1 sa...

Lila är ju bara fööör snyggt såhär på hösten, jag gillar!!:-) Önskar dig en fin kväll och kul att du vill vara med i min tävling:-) Kram Sofia