14 september 2009

Badrum

Det var ett tag sen jag visade en bild på vårt radhus badrum! Den här har ett par år på nacken, men det ser lika ut ännu!

Det är kanske 4-5 år sedan vi renoverade här, och lite ångrar jag färgvalet. Idag hade det blitt grått eller svart golv och vita väggar om jag fått bestämma.
Tack och lov är det rätt neutralt ändå. Vi (läs jag...) hade planer på ett blått badrum...........Det skulle jag ha ångrat mer! Idag kan jag variera färg på handukarna i alla fall, då de flesta färger passar in.

De svarta plastfötterna syns än på badkaret. Vi valde att ta bort fronten, för att det skulle bli mer lättstädat. Underredet målade vi lite cremefärgat, och sen skulle vi snickra små fronter av ek att sätta som fasad för fötterna.
Alternativt hitta lösa tassar att montera. Tips någon om var man kan hitta?

Spegeln ovanför handfatet, sitter inte heller uppe än. Den står bakom en skänk i vardagsrummet.....börjar bli dags att få upp den nu!

Om det inte vore så härligt att bada, skulle jag byta ut badkaret mot en sådan där ång/massage/dusch-historia som är poppis nu. När barnen blir äldre kanske? Eller så får det bli en sådan på nedervåningen när det renoveras där!

Over and out

7 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Att det alltid ska bli så att några detaljer återatår när man gjort ett större projekt. Vi gjorde vårt badrum för 4 år sedan och det är först nu som en dörr tex har kommit upp men det finns fortfarande saker kvar, tex krokar att hänga handdukar på eller en toarulle hållare...
Men men vilken dag som helst nu så händer det.
Kram Anna

Daniel sa...

Inreda i rosa tycker jag!

Anette sa...

Tack för besöket och kommentaren hos mig, det är alltid trevligt med nya bekanskaper och jag skall genast lägga till dig i min blogglista om det är OK med dig?
HA det gott!//Anette

Stjärnor & Champagne sa...

Haha fråga mig som har ett blått och vitt badrum, brrrr. Ångrar det sådant men men 1998 var det blått som gällde. Om 10 år kanske man inte vill ha grått. Men nästa som flyttar in i vårat hus får ta tag i det och byta....

Kramkram Anne

Fjällsnipan Sofia sa...

Va glad för ditt fina badrum... fast än att det saknar spegel... haha! Vi bor också o radhus, har fixat ena badrummet, men gjorde inget åt golvet... Där är det nu vita väggar, vitmålat tak å "bajs"brunt golv! Är inte de hemskt så säg. Badrummet uppe är inte renoverat sen 70-talet... också vita (solkiga) väggar träfärgat tak och med "bajs"brunt golv.. Så var glad för ditt fina badrum tycker jag! Jag skulle vara superglad om jag hade de så fint! Men en vacker dag så kanske vi orkar med att fixa till det där inne me.

Får jag fråga vart du bor?

Kram och lycka till med sockorna nu oxså!

Evas Passion sa...

Vi har en dusch med massage och ang.....osv..jag skulle garna byta ut den mot en vanlig...viu anvander aldrig annat an vanlig dusch.....
Vi har blatt och vitt designat badrum med vita vaggar och tak,ar otroligt fint...ska satta in bilder nagon dag.Italienska badrum ar oftast fina,stora och med fonster:-)

Efwa i Provence sa...

Du kan ju köpa vit färg och måla plastfötterna på badkaret. Sen kan ni ju fixa ekfötter när ni får tid men ha det vitt så länge! Lycka till.