30 juli 2009

Virkat

Min kusins sambos syster (krångligt?), virkar de ljuvligaste av mattor! Eller hon har nog bara gjort två. Den här är en av dem.
Hon själv ville inte ha kvar den så jag fick den av henne! Hur snäll är inte hon:)

Den är virkad av något slags nylontyg (typ det som gamla underkjolar är gjort av). Passar hur som helst utmärkt under kistan vi har som soffbord i stugan.

Nu i höst och vinter kommer jag dock ta min stora äkta matta till stugan. Passar rätt bra in i den lite mörkare new england stil jag, som jag skrev i förra inlägget, vill ha.
Den här mattan kommer få ligga i vårt sovrum istället. Och nästa vår ska ni se att den kommer in i storstugan igen:)

Over and out

8 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Det kommer att bli riktigt kanoners det! Och den där virkade mattan blir utmärkt i sovrummet.


kramis Lisa

Hem och Lycka sa...

Å så fin!

kram Mia

Fröken Fräken sa...

Vilken snygg matta! Om du letar efter ett fantastiskt slagbord, så letar jag efter en sådan här matta eller någon som har lust att virka den till mig... låter som att du behöver alla lyckönskningar för att få tag i det där bordet.. men när jag nu hittat mitt klaffbord så känns allt möjligt! :-)

Karin Krut sa...

Tjena mittbena vilken härlig matta! Jag förstår att du blev glad för den :) Den passar jättebra under kistan men jag är säker på att den blir minst lika bra i sovrummet :)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Peters Projekt sa...

Hallojsan Brunkullan!

Det jag minns av virkning är, att jag i syslöjden för 100 år sedan skulle virka en fyrkantig historia, som sedan skulle sys ihop på längden och fyllas med nå't mjukt för att bli en orm med filttunga å allt. Mitt bekymmer var dock, att jag inte visste hur jag skulle vända och virka i motsatt riktning liksom. Innan fröken dök upp, hade jag underlag för den längsta ormen i klassen ;D

Din matta verkar vara mysig att gå på. Där fick man virka runt, runt, runt . . .

Kunde inte undgå att se, att du var nyfiken på Elliots säng inne på Anns blogg - MormorRuthsAnn alltså.

Här får du en sneak peek från maken - - 3-4 inlägg med ritning å allt!

Ha det gott! Over and out . . . liksom

Peter :P

Lo sa...

Det jag minns av virkade mattor är att vi hade en när jag var liten. Vet inte vem som virkade den men den virkades av trasor till trasmattor. Jag skulle försöka mig på att virka en själv och klippte sönder en t-shirt. Det var bara det att jag inte visste hur man skulle göra så det blev en kon istället. typ glasstrut. Nej..jag behöll den inte. Tyget var dessutom elastiskt... ;o)

Sussi's dreamzone sa...

Mysig matta och den passade ju perfekt där. Snällt av Kusinens sambossyster att ge dig den :)

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿