17 augusti 2008

Söndags bio

Bild: Svenskabio.se

Jonte och jag gick på bio med grannbarnen och deras mamma idag.

Star wars- the clone wars

Från svenskabio.se:
"STAR WARS får ett bländande nytt yttre i den första tecknade långfilmen från Lucasfilm Animation - STAR WARS: THE CLONE WARS.
Alltmedan Klonkrigen sveper fram i galaxen, kämpar de hjältemodiga jediriddarna för fred och för upprätthållandet av ordningen. Allt fler stjärnsystem faller offer för den mörka sidan av Kraften och greppet om den Galaktiska Republiken glider sakta iväg under inflytandet av Separatisterna och deras outtröttliga armé av droider.

Anakin Skywalker och hans Padawan-elev Ahsoka Tano får ett uppdrag med långtgående konsekvenser. Uppdraget ställer dem ansikte mot ansikte med gangsterchefen Jabba the Hutt. Greve Dooku och hans elaka agenter, bland dem den nedrige Asajj Ventress, gör förstås allt som står i deras makt för att se till så att Anakin och Ahsoka misslyckas med sitt uppdrag.

STAR WARS: THE CLONE WARS är fylld av actionspäckade strider och häpnadsväckande nya avslöjanden. Detta är en helt ny berättelse i Star Wars-sagan, som tar sin början där Episod II slutade. George Lucas är filmens producent och manusförfattare och Dave Filoni (tv-serien "Avatar") är regissör.

Killarna älskar star wars och jag vet inte hur många lego-starwars som finns i Jontes legolådor.
Och han önskar sig fler ändå på onsdag när han fyller år!

Filmen då...ja....visst, den gick ju att se, och bitvis var den spännande, men för mamman var det inget speciellt. Jag föredrar de riktiga StarWars filmerna!

Jonte däremot älskade filmen och är överlycklig. Och det var ju huvudsaken:)

Over and out

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Ja vad gör man inte för de små.

Kram Maud