03 februari 2008

Ovänner?

Jag hoppas verkligen inte att jag blivit osams med Linda som har (hade?) bloggen Lindas drömmar.....(lindas vita drömmar).
När jag skrev om ett av hennes inlägg, så stängdes hennes blogg ner efter någon dag.
Eftersom jag brukar läsa där och tycker om hennes blogg så blev jag lite ledsen.

Ber verkligen Linda om ursäkt om hon tog illa upp av det jag skrev. Jag kan till och med ta bort mitt inlägg här om hon vill!!!

Gillar inte tanken på att jag kanske sårat en annan bloggare. Eller fått någon annan att skriva nått taskigt till henne!!!
Men å andra sidan så vet jag att många blev lite sårade av det hon skrev om helvita hem också.
Jag hoppas att sidan bara bytt adress, och att hon fortfarande bloggar där ute!

Förlåt i alla fall Linda!!

Over and out

9 kommentarer:

Karin Krut sa...

Jag tog lite illa vid mig av hennes inlägg också faktiskt. Hon gjorde precis tvärt emot vad hon själv sa och hoppade på oss som gillar vitt. Det är lite tråkigt tycker jag eftersom jag också brukade besöka hennes sida och gillade den precis som den var :)Om hon stängde sin sida och slutade blogga så tror jag inte att det var för din kommentar :)
Kram karin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Karin: Jag hoppas verkligen inte det. Har sån ångest för om jag sårade henne....
Susanne

Shabbig men chic sa...

Men Susanne, det kan väl omöjligt på riktigt såra vuxna människor att smaken är som baken. Till och med min egen smak är som baken. Lite olika jämt. Det är väl en himla tur att alla inte tycker lika om allt. Tänk om varje gång man gick hem till en vän så kändes det som att öppna dörren till sitt eget hem. Nej men du förstår ju själv. Det är väl en jäkla skillnad på att säga vad man själv tycker är fint mot för att säga att -och hoppsan här var det skitfult! Lätta lite nu Brunkullan det är väl klart att de flesta förstår att du inte ville såra någon. Kram på dig.

m a r i a k o d e n sa...

Hejhej.....! Jag vilar från mig egen blogg men kikar in hos er andra istället!!
Jag har NOLL inspiration just nu, det kanske är för att jag just börjat jobba heltid?? Men snart är jag på banan igen!

Har ingen aning om vad du skrivit på Lindas blogg men jag tror absolut inte att man stänger hela bloggen pga en kommentar!! Sen så kan jag själv gilla när andra säger vad de tycker på min blogg....Om nån t ex tycker att min jesustavla är ful så är det helt okej!!
Oj så svårt att förklara men du, hoppas hon kommer med en förklaring på varför hon stände ner sin....det kan ju åxå vara så att hon öppnat en ny blogg...Så kan jag känna igen att man vill öppna en ny å fräsch!!!

Ha inte ångest alls!! Du verkar vara så snäll å go!!!!

kram på dig!!!!

Linneagården sa...

Jag vet inte riktigt vad som skrivits & vilken blogg det handlar om, men hoppas det löser sig.
Ha det så gott & Välkommen upp i sommar då...om inte tidigare!?
Trevlig kväll /madelene

Maria sa...

Hej!
Jag vet inte heller varken vad Linda eller du skrivit hos henne, jag läste bara ditt inlägg här. Borde ju inte vara så att hon stänger ner pga dig, var kanske bara less...
KEEP going!

Pia..... sa...

Hej...äsch då...inte tog hon illa upp...tror jag...det är ju som ni säger flera av er..smaken är som baken:)...så blogga du i lugnoch ro...det gör nog linda med...PIA

Peters projekt sa...

Vad kul - nämnde för hustrun häromdagen att det var en bloggerska, som ofta (alltid?) avslutar med "over and out", vilket jag tycker är riktigt härligt! Å så hälsar du på - både på blogg och hemsida!

Vad gäller bordet så kommer det att få förbli brunt. Golvet lär bli vitt och då framstår bordet ju i ännu bättre dager ;)

Gillar förresten dina inlägg med jämförelsevis långa texter. Det blir liksom mer av ett berättande, vilket jag gillar skarpt.

Vad gäller hemsidan med bilder, skisser och annat så är det en jättefin möjlighet för mig att kombinera två intressen - web och hemmasnickrande. Inte värre än så. Själv får jag också ibland pikar av hustrun kring hur duktiga och inte minst snabba hennes väninnors män är med snickrande etc. Det känns en del ;)

Ha nu en fin start på veckan, ni alla i fantastiska 4:an!

Peter

MormorRuthsAnn sa...

Hej!
Ser att min make Peter kommenterade precis!! Ja som du skrev till mig så kan säkert din man känna sig trött & matt på alla beskrivningar mm som min Peter har lagt in....men vill bara säga att Peter ÄLSKAR verkligen sin dator och kommer ständigt på nya saker att lägga
ut. Kanske därför det ibland kommer kommentarer från mig (som Peter skrev) om att andra är snabba ;)

Jag tycker inte det du sa var fel eller för mycket...jag tror att hon kanske kände sig lite mätt på allt. Man kanske ger ifrån sig en sådan kommentar bara för att ursäkta sig att lägga ner sin blogg...bara en teori.
Ha det så bra i februarimörkret!
Ann
Ps: Tack för att du har länkat till mig...Mitt länknamn skall vara MormorRuthsAnn. ds