08 juni 2007

Utmaning

Sist visade jag ju 3 favorit saker från vårt radhus. Nu kommer 3 från stugan.
Ville egentligen ha med två leksandsstolar (eller om det är kopior...?!) men har inte foto på dem...men dessa 3 saker gillar jag också jättemycket:-)

De vackra blyinfattade fönstren som jag först tyckte var mörka och tyngde ner...de är ju rätt låga...Men nu älskar jag dem och vill INTE vara utan dem. Tyvärr är de tvåglas fönster och inte så ekonomiska....men de får vara kvar:-)
Bilden visar vårt sovrumsfönster.


Den här kronan tiggde jag åt mig av min morbror och hans fru, och de kom med den på påskdagen. Det var min mormor som ärvde den från sina föräldrar och jag har halva min barndom förknippad med den där den hängde i deras Per-Albintorp!
Tycker den är så vacker med sina fulsnygga skärmar (som är svagt ljust grå, även om bilden här ljuger och det ser ut som de är gula!! Tror det är all furu som gör det...) och ibland udda kristaller. Det saknas några så jag ska leta upp några gamla på loppis...En ljusarm lyser inte heller...
Ingen vit färgspray ska någonsin komma åt den;-) Men kan hända att skärmarna byts ut eller fräschas upp....
Hänger i vårt sovrum i stugan.
Tänk när tak och väggar blir vita nu bara...:-)

Det underbara överkastet jag fick nu i år när jag fyllde 35!! "Ellen" från Åhléns. Fint kviltat och precis som gjort för stugan.
Åter igen. Tänk väggen i bakgrunden VIT!!Utmanar de som inte kände sig utmanad sist;-)
Over and out1 kommentar:

Lena sa...

Åh, vad fint det var här! Supuergulliga fönster!! Förstår att det inte är så ekonomisk (bor själv i norrland..) Men ibland så måste man ha kvar det vackra. Kosta vad det kosta vill.. :)
Återkommer gärna hit..
Kram Lena