02 januari 2012

Ewa i Walla feber

En helt underbar skapelse av Ewa i Walla som är att dö lite för!

Gott Nytt År på er mina vänner!
Hoppas 2012 blir ett underbart år för var och en av er.

Själv ser jag fram emot bloggevent i Malmö 11 februari, och strax innan dess min 40-års dag (jo..jag har nog inte mycket till åldersnoja, utan tycker det ska bli rätt skoj om jag ska vara ärlig).

Jag småkikar annars lite bland nätreorna, och hittar massor med fint jag skulle vilja klicka hem, men måste hålla i slantarna så här efter jul...Men nått ska jag väl kunna fynda jag också!

Främst vill jag hitta nått till eventet.
Risken är dock stor att alla 177 kommer i samma ursnygga outfit från Odd Molly, By Ti Mo, Ewa i Walla eller Vintage by Fé..hihi....nått från pre spring 2012 kanske?

Ska bli lite spännande ändå att se hur många som har exakt lika klädsel (lite sådana udda saker roar mig)! Sånt som tjejer oftast fasar för, men som jag tycker bara är smickrande. Att fler gillar outfiten liksom:)

Vill man istället för att satsa på sammalika, klä sig unikt, röstar jag på något äldre plagg av ovanstående designers, Vintage klädsel köpt på Myrorna, en underbar outfit från mormors 30-tals garderob, eller kanske nått från reastället på Ica Maxi:)

Och visst har väl bloggvärldens tips och inspiration stor inverkan på vad vi köper!
Andra inredningsbloggare inspirerar oss både vad gäller livsstil, inredning och mode.
Vi skapar därefter vårt eget mode.
Vi tar lite här och lite där.
Låter det vi har på oss gå i stil med vår inredning nästan.

En skön mix av det bästa.

Länge har vi köpt inredningsprylar från bla Lexington, Green Gate, Madame Stoltz och House Doctor. Vi lade till Tine K, Day och Belid.


Den är vacker så det nästan gör ont!

Modemässigt har ju Odd Molly länge varit dominerande i bloggvärlden. Tillsammans med Hunter stövlar eller Swedish Hasbeens. Eller varför inte träskor från Calou.

Andra populära märken som florerar bland inredningsbloggerskor är Chill Norway, Ester Eleonora, By Ti Mo, Cream, Noa Noa, Acne och Vintage by Fé.
Den allra senaste stora Must Have, är nu


En ännu ljuvligare skapelse i fluffigaste siden! Ljusblå eller mocca, det är frågan?

Det är detaljerna och mängden tyg som gör det när Ewa i Walla skapar galet underbara romantiska kläder.


Samtliga foton från Linolin som dessutom har stor rea just nu!!!!


Helt makalöst vackra skapelser som ger kvinnligheten en ny dimention!

Med metervis av fluff, krispiga nyanser och prasslig siden.

Linolin har stor rea nu kan jag berätta!


Jag hörde först talas om Walla kläderna i bloggen Att vara någons fru.

INGEN kan ge bättre reklam för Ewa i Walla, än vackra Emma, som ser ut som hämtad ur sagornas värld, när hon bär kläderna! Lovely!


Tyvärr ser jag själv ut som en Kommandora på Meth i fluffiga klänningar. Men den ljusblå kjolen, tror jag till o med att min äppelformade figur (tänk moder jord symbolen) kan komma undan med!

Sen kan jag ju alltid drömma om någon av de vackra go-bananas-på-fluff klänningarna i alla fall:)

Uppdatering:
Har nu beställt den ljusblå darlingen!!!:D
Nu håller jag tummarna att det ser ut som kommandoran gått på rehab. Annars kan hända det blir en bloppis på Walla här i bloggen;)


Over and out

9 kommentarer:

Anonym sa...

Eftersom du saknar vårtan på näsan så är du långt från kommandoran som man kan komma :)

Kan tycka att det är snygga kläder men jag personligen skulle aldrig sätta på mig detta. Det är för mycket rysch och pysch för min smak. Så att vi skulle komma i samma outfit är osannolikt. Vi har en butik här nu som har bra priser men det är ju mest volanger och dylikt så jag bara går in och tittar och går ut igen.

Och livet börjar vid 40!

Och såsen blev god. Tack

Svägersk

Att vara någons fru sa...

Alltså jag är så sjukt spänd på att få höra vad du tycker! För mig är detta de lyxigaste plaggen i världen - jag får gåshud varje gång jag öppnar ett postpaket.

Mumma!

Att vara någons fru sa...

Alltså jag är så sjukt spänd på att få höra vad du tycker! För mig är detta de lyxigaste plaggen i världen - jag får gåshud varje gång jag öppnar ett postpaket.

Mumma!

Jessica sa...

Ser fram emot eventet även fast jag inte ska dit (är ju ingen bloggare utan en enkel follower :), det lär bli många och fina bilder därifrån med så många fotogalningar på samma ställe :)

Johanna Stålros sa...

Ja nog är de toksnygga, och vissa bär verkligen upp dem men är man kort som jag så vet e tusan;) Goa fortsättningskramar i från mig!Föresten ska bli kul att ses i Malmö;)

a piece of happiness sa...

Det kommer att bli väldigt kul att se vad alla ni andra ska ha på er. Men det återstår ju vad jag ska ha på mig. Har inte den blekaste ;-)

smile sa...

Haha! Ja här kommer en som inte kommer att vara "bloggklädd" på Emmas event, det kan jag lova. Men det ska bli kul att studera alla som är det.

:-D

Lingonberrie sa...

Hihi, så fint skrivet.
Det ska bli väldigt kul att se vad folk kommer att ha på sig minsann. Hoppas du kommer att trivas i fina kjolen!

Odd Molly-holic sa...

Va roligt att ha hittat till din fina blogg! Det ska bli otroligt spännande med så många bloggerskor samlade på en och samma plats. Oroar mig faktiskt inte för klädseln, det är ju inte därför jag är med, det är ju för att få träffa alla dessa ljuvliga tjejer som ska samlas på en och samma plats från hela landet. Tror faktiskt INGEN kommer att vara lik den andra. Alla vi tjejer bär ju våra plagg på vårt egna, unika sätt och även om det skulle vara samma klänning/kjol/tröja är ju variationerna oändliga. Det viktiga är att ta något man trivs och känner sig fin i.
KRAM!!
P.S. Hoppas du kommer att trivas i nya kjolen!