01 augusti 2011

..och gud sade varde ljus, och det blev ljust!

Bild: Ellos

Sedan 2 år har jag letat en ny golvlampa till vardagsrummet. Jag är kräsen, och vill inte köpa en "så länge" lampa, då "så länge"-prylar tenderar att bli permanenta hos oss...

Den här från Ellos, tycker jag är riktigt snygg. Inte så pass ruff och gedigen som jag vill ha den, men ändå nära i stilen som jag vill ha. Lite retro/industri, som jag tror kommer passa den stil jag vill ha i vardagsrummet. Inte farligt dyr heller. Betydligt billigare än 4000-6000:- varianterna jag kikat på tidigare.

Snart är det höst, och kvällarna är redan så pass mörka, att vi börjat tända lampor för att vi måste, inte bara som lite mysbelysning. Därför brådskar det lite att äntligen köpa en lampa. Tommy lider nog mest, då han gärna sitter i soffan med laptopen. Blir lätt mörkt utan den där golvlampan bredvid soffan.

"Inte en vinter till, utan belysning", säger han och ber så snällt att jag ska skippa kraven och bara köpa en lampa..;)

Kan hända att jag slår till.

Over and out

2 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Cool lampa! kan inte låta bli när jag ser att du som jag älskar Lilla brukets produkter tipsa dig om en tävling som Lindgården anordnar med vinst från just lilla bruket! varsego, den bjuder jag på;) Kram J

Anonym sa...

Mycket snygg! Hade jag gärna haft själv vid min soffa, även om det än så länge är ljust på kvällarna här. Har inte Ellos 20% rabbat nu också? Kanske är ännu ngt som väger över för att slå till? :)