07 augusti 2011

Sommarfix och höstdrömmar

Bilder: Brunkullan med Mosipperötter


Myggor finns det många vid vår stuga. I år motar vi dem i grind.

Vi har köpt tunna gardinlängder i ett myggnätsliknande tyg på IKEA som skydd runt hela farstukvisten. Bara att dra för när man vill ta sig en lur på soffan som står där ute.
Köksoffans tyg började bli slitet, så jag klädde om det i ett turkos tyg med små blommor på, från Åhléns. Det är jättesött, och inte så mörkt som det ser ut på bilden ovan.

Randiga kudden från Hemtex. Blommiga kudden har jag köpt på Fredrik & Mikael i Hudiksvall. Överdragen på den turkos och den rosa kudden är vanliga örngott från Åhléns.
Sovrummet har gått i blått, vitt och beige i sommar. Jag har varvat de här kadettrandiga örngotten och vita krispiga påslakan, med våra somriga blommiga påslakan.Det är synd att säga, men trots att jag älskar sommaren, längtar jag till att få boa till det med mina fina Lexington påslakan som jag fick av Tommy i julklapp, mysig pläd och kuddar i fuskpäls samt nya lite höstigare gardiner. Gärna i en "greige" ton.

Suktar fortfarande efter kuddar med djurmotiv (helst björn och varg) från By Nord också!!Vill få till en lite "fjällig" känsla i vinter i stugan. Den är ju trots allt en timmerstuga i fjälltrakter, trots att jag sommartid försöker låtsas att den är ett Per-Albin Torp:)Over and out

3 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Visst är det härligt med tyger lätt att byta och rummet blir som nytt.
Ha en bra dag.
Kram Theres

annika sa...

Textilier gör rummet. Lätt att byta skepnad och uttryck då. Jag gillar alla årstider och uppskattar höstens klarhet och lusten att göra det ombonat.
annika

Mamma sa...

Ja du har det alltid så mysigt och hemtrevligt i stugan! :)