14 augusti 2011

Nä, men vad är detta för bild!!?

Bild: Brunkullan med mosipperötter

Är i stugan och river i badrummet. Äntligen ska renoveringen dra igång.
Måste påbörja alla inköp och jisses så skoj det ska bli:)

I god tid före jul ska det vara klart. Och apropå jul, så längtar jag faktiskt lite grann dit.
Och nu när vi snart bara har 4 månader kvar, så är det kanske dags att börja tänka lite på julklappar. Tycker det är bra att sprida ut kostnaderna lite över flera månader, istället för att halva decemberlönen ska gå till julen! Hur tänker ni?

Over and out

9 kommentarer:

Towe sa...

Vilken harlig blogg och tank att jag ocksa satt och langtade lite till jul. Vi flyttar in i nytt boende i november och sen ar det pyssel infor jul. Sa mysigt! Lycka till med renoveringen! Trevlig sondag! towe.

Jennyshemochharmoni sa...

Fnissade lite när jag såg julgranen. Jag brukar vara tidigast med att längta men inte den här gången *fniss* Jag brukar också börja köpa julklappar tidigt. Älskar när de är färdiga i oktober/november. Då kan man bara njuta av allt det mysiga :) Ha en fin helg! KRAM Jenny

Vit och pastell sa...

Vd roligt att få inreda ett badrum!
Nja - julen har inte pockat på uppmärksamhet riktigt ännu. Men jag brukar börja längta lite i september. Nu har vi ju en bebis på G så i år blir det nog mest bebbegrejer i hjärnan, fniss!

Kram Mia

Linda sa...

Hej på dej! Hamnade hit lite av misstag, och såg en julgran och blev jättelycklig! :) Tänk att det finns flera som ag, jag har också börjat tänka på julen, och faktiskt handlat dom första julklapparna redan! :) Och jaa, lite i smyg så längtar jag fruktansvärt mycket efter julen. :)

Trevlig blogg du har!

Kram LInda

Johanna Stålros sa...

Nä men hallå??? ja du är då ute i tid.....kram

Att vara någons fru sa...

Ja heja julen! Jag är med dig!

Tidsmästarinnan sa...

Tjena fastern! :-)
Ja i år har jag fortfarande chansen att vara ute i tid, tack för påminnelsen, ha ha! Jag säger varje år att jag ska planera allt i bättre tid nästa år :-)
Kram kram
Susanne *furubekämparen*

Camilla, hus nr 8 sa...

Jag har redan köpt julklappar... de hade så bra rea på leksaker på Ica Maxi att jag passade på. De är väl gömda för barnen dock :) Ja, för snart är det ju jul.. det går sååå fort...

Therese sa...

Hi hi ja jag är helt inne på din linje och har redan köpt ett par klappar... Dessutom skönt att veta att felr funderar/diskuterar årets glögg *ler stort* Vi får hoppas den blir en höjdare, å jag tackar för tipset om goda fördrinkar! KRAM Therese - Sockenvägens Söta