12 januari 2011

Baka, baka, liten LCHF kaka

Bild: Kollage av egna bilder

Om bara ett par veckor fyller jag år. Sedan jag började med LCHF har jag inte fikat så mycket, då det mesta innehåller socker och/eller mjöl, men till födelsedagen vill jag nog baka nått litet. En chokladkaka och en tårtbotten.


Ska köpa mig lite ingredienser till detta. BakePro, Sukrin och Mandelmjöl, sen ska jag visa på bloggen hur det blev.

Kollage av egna bilder: Fat av Lena Alffram, köpt i nu nerlagda webshoppen Be Happy. Leilas "A piece of Cake", som står på min kökshylla, och min vita fina Kitchen Aid.

Over and out

2 kommentarer:

SollenkrokaBy sa...

Hej Susanne!
Vad duktig du är! Själv har jag svårt att dricka kaffe utan fikabröd! Kanske en hogdalsgrej?! Där fikar man morgon, middag, kväll!
Har du tappat några kilo på LCHF metoden då? Funkar det?
Du, förresten... apropå Hogdal. Har du hört från Solveig att vi ska köpa eran lilla stuga där?
Det blir så bra för oss när vi är uppe. Mamma och pappas hus börjar bli lite litet när alla är hemma... Då får ni komma å hälsa på!! :-)

SollenkrokaBy sa...

Hej igen!

Ja jag förstår att det känns lite vemodigt att sälja lilla huset i Hogdal eftersom ni var där så mycket när du var liten å så. Vi är jätteglada för att vi får köpa det. Alltid skönt att ha något eget,speciellt över jul och Påsk när alla är hemma samtidigt och stannar lite längre. Tänk att du tappat 10 kilo på en höst! Otroligt och Grattis. Vilken karaktär! Vi har ju som du skrev inte setts på JÄTTElänge! Vore jätte kul att träffas när vi kommer upp. Var har ni eran stuga då?
Kram Veronica