13 november 2010

Husdrömmar- Walk-in-Closet

Bild: Hemnet

Då jag inte vill ha några garderober i sovrummen, utan istället en stor walk-in-closet i fil med Tvättstugan på övervåningen, så drömmer jag mig bort bland inspirationen på nätet.

hemnet hittade jag för en tid sedan ett helt hus till salu i stockholmstrakten som jag lätt skulle kunna köpa. Det här är en walk-in-closet som jag skulle kunna använda som grundinspiration!

- Ljus och tillräckligt högt i tak för en vacker lampa i taket.
- Har skjutdörrar till klädförvaringen, men man kan ändå ana vad som döljer sig där bakom, skön sittplats medan man funderar.
- Härlig matta mitt på golvet (även om jag skulle kunna tänka mig en ännu större. Kanske tom heltäckningsmatta i min walk-in-closet).

Skillnaden är väl möjligen att vår klädkammare inte skulle bli fullt så stor. då vår eventuella hus inte blir större än 160-170 m2 och ska rymma så pass mycket.
Huvudsaken är ju att hela familjens kläder ryms och att allt är lätthanterligt och att det är lätt att hålla ordning i alla hyllor.

Vi var ju till ännu ett husföretag i veckan, och denna gång la vi fram det annorlunda. På måndag hoppas jag att den nya offerten kommer. Har mailat några fler också, samt förlängt vår reservation av tomten i någon vecka till.
Håller tummar och tår att vi ska hitta något som uppfyller våra krav, och den budget vi satt upp för att kunna realisera vår dröm:)

Over and out

3 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Hoppas det går vägen för er.
Kram Anna

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh vem skulle inte vilja ha en sådan garderob hemma.
Ha en fortsatt mysig helg.
Kram Theres

Maleviks Rosenträdgård sa...

COOLT :)

Idag har jag SATURDAY SHOW OFF
hos mig....
Lägg gärna till Din blogg med
Håkan