24 januari 2010

Jag ber om ursäkt...

...för att jag är helt insnöad på tapeter just nu. Men jag måste verkligen bestämma mig för vad jag vill ha. Jag tar gärna emot era synpunkter också, även om det i slutändan blir vårt beslut.

Lovade rutor och ränder. Här kommer de i beige/grå/vit/creme toner.
Den här beige/rit rutiga, som påminner lite om en vävd linneduk, kommer från Sandberg. Vet att någon av er bloggare har den i sitt kök, men kommer inte på vem? Snygg, men kanske lite för köksig för hallen?
Den här från Ralph Lauren, tycker jag om. Kavajrutor kallar jag dessa rutor, men de har säkert ett mycket proffsigare namn;) Jag gillar den mycket. Skulle eventuellt kunna passa i hallen. Även den blå varianten är väldigt fin!
Randigt i brett och smalt. Ralph Lauren kan detta med ränder. Gillar denna i blått också! Något av en favorit hos de randiga tapeterna!
Bild: Tapetorama (liksom alla bilder som följer nedan)
I ljusaste vitt och creme skulle denna, Verner från Sandberg, bli snygg i nästan varje rum!
Ännu en fint rutig tapet! Gillar den mycket. Mitt förstaval till tvättstugan när den är renoverad om något år! Ovan kaklet vid bänkskåpen! Också från Sandberg.
Kadettränder från Sandberg. Fabian heter den här! Vad säger du om det Sjabbig?:)
Pepitarutor kanske vore nått för vår hall? Även denna från Sandberg (som tillsammans med Ralph Lauren, i mitt tycke, är bäst på randigt och rutigt!!). Denna skulle jag nog också kunna tänka mig i tvättstugan!!
Också rutigt, men annorlunda, är denna från Sandberg. Kanske ännu finare än den förra?
Stjärnor är ju fint förståss! Kanske lagom? Fast det blir mycket vitt då...är det så praktiskt i en hall, där blöta vantar ska stryka efter väggen?...Hm...Fast jag gillar den mycket! Även denna från Sandberg. Kanske beige prickar på vit botten? Gör att man blir glad! Fast samma där. Lite väl mycket enfärgad vit...Från Pip Studio.

Mullberry har den här rutiga i grå/vitt. Denna skulle nog passa bäst av tapeterna i den här färgskalan. Inte för mörk, inte för ljus. Klar favorit bland de rutiga!!

Rutigt och randigt är så klassiskt på nått sätt. Passar kanske bäst i kök, sovrum eller barnrum tycker jag. Minst i ett vardagsrum. Fast såklart, alla har ju olika smak.

Blå färgskala följer...

Over and out

1 kommentar:

Sjabbig men chic sa...

Jo, jag säger att Fabian tapeten hade vi i vårt sovrum när vi bodde granne med er. Kommer du ihåg det? Tycker att den är helt underbar i alla färger faktiskt. Och du den där vit och ljusblårutiga i inlägget ovanför, alltså det färskaste tapetinlägget, är hur fin som helst.

Kramis Lisa