13 december 2009

Lusselelle

Luciamorgon. Tänk vad det går fort när vi väl kommit in i december!
Ingen snö har vi heller. Fläckvis ligger det kvar, men inget skoterföre direkt..Men det kanske kommer innan jul i alla fall?

Luciafirande blev det igårkväll. Tobbes klass och paralellklass (går i 9:an) var ju de som var med i luciatåget. Helt fantastiska var de! Både traditionella och otraditionella sånger. Solosång och så vackert att ögonen tårades:)

Efter blev det trollkonster, och min minste son, som älskar att spexa fick förståss gå upp på scenen och vara assistans vid ett nummer. Man blir både stolt och förskräckt när han höll låda framme vid scenen..hihi....avslutade sen, under aplåderna, med att bocka sig inför publiken..hihi...;).
Nu är högsta önskan Tobbes trollerilåda (våra är så gamla och hälften av sakerna är borta). Trodde jag var klar med klappar till honom, men det kan vara ett tips till någon annan!!

Bilden är från förrförra året, och är utanför våra stuggrannars gammalstuga! Fint va!?

Idag blir det städ här. Har ju semester nästa vecka, och vill hellre ägna den åt det roliga, som att baka, göra godis, shoppa klappar och fixa med några saker på matlistan inför julen:)

Om jag tråkar ihop totalt efter några drag med skurtrasan tänkte jag besöka min väninna Sjabbig men chic! Hoppas på en kaffe med dopp.

Vad gör ni idag på lucia?

Over and out

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Tack för besöket. Jättemysigt att du kom en sväng. Men du det kanske inte är något problem att halva trollerilådan är borta. Han kanske bara kan trolla fram sakerna igen.

Kram Lisa

Lo sa...

Hej där! idag har jag bara tagit det lungt. Behövdes efter släktträffen i går och allt förberedande innan. Jag och maken var ute och gick en sväng. Och det blev förståss Lucia fika!

Hej på dej!

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen,
Här blir det att starta veckan med storstädning så man hinner med lite mys och pyssel i resten av veckan.
Kram Theres