20 december 2009

Dan´före dan´före dan´före dan´före dopparedan´

Bild: Pottery Barn

Tänk att vi går in i julveckan imorgon! Man längtar och längtar och plötsligt är man där.
Tände 4:e adventsljuset i morse, och kände att jösses...jag är ju inte riktigt klar än! Men det får gå. Det blir ju jul ändå:)

Igår stod jag i drygt 7 timmar på torget, på marknad. Tobbes lag jobbade på fotbollsföreningens julmarknad. Riktigt trevligt, trots att det var kallt och det inte kom så jättemycket folk.
Tommy var dagen till ära tomte, i fint skägg och stor päls. Riktiga levande renar hade han bredvid sig också, och barnen var väldigt imponerad:)
Kolbullar sålde vi i parti och minut, medan fikabrödet gick sämre. Lite pengar till Barcelona träningslägret fick de ihop dock:)

Se är ovan vad fina hängare till julstrumporna! Hittade bilden på Pottery Barn. Gillar skarpt!

Idag bakade jag knäckflarn och trillade köttbullar. Till o med Jonte tyckte att de var rätt ok. Han gillar inget som är baserat på köttfärs, så det var ju ett gott betyg.
Jag äter inte heller köttbullar. Men det är ju mat som hör julen till, så det ska såklart finnas på julbordet till alla andra.
Mamma brukar alltid göra dem, men i år kommer inte hon upp, så jag tog saken i egna händer..hihi..
Bild: Pottery Barn

Efter jul kommer nyår, och sen återgår allt till det normala igen. In ska våren i pastell, samt frasiga sköna tulpaner (finns det nått vackrare!?).

Min kontorshörna som jag köpte dörren till, den jag ska ha som skrivbord med en glasskiva över, ska ställas iordning. Hittade sån fin bild på Pottery Barn som var en inspiration.
Älskar stolen! IKEA hade nått liknande i furu förrut....tror inte den finns kvar i sortimentet dock...
Och den där pappers och snöres hållaren på väggen! Sån vill jag ha!

Hurtsarna är så snygga också. Vill gärna ha nått liknande under dörren som ben. IKEA har ju hurtsar som jag kan sätta på såna handtag...Vi får se.
Imorgon jobbar jag, och sen på kvällen har jag och mina barndomskompisar lill-jul, som traditionen bjuder. Vi har ju alla barn nu, och de byter julklappar med varandra, precis som vi en gång gjorde (fast jag och en av väninnorna byter än..hihi...det har vi gjort i 27 år!).

Önskar er en fröjdefull början på er julvecka:)

Over and out

3 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

jag hade också den bilden, eller en liknande som inspiration till vårt arbetsrum:) Och en dörr med glasskiva:)
kram

Vit som snö sa...

Vilken himla fin bild, tänk att ha en sån arbetshörna!!!
Önskar dej också en underbar julvecka!
Kram Cilla

Signe 1 sa...

Vilken härlig bild,,,,

Ha en awsome julvecka du oxå!!!

Kram Sofia