14 oktober 2009

Bild: Hammarbyfotboll
Charlie Davies är skadad i en bilolycka i USA. Charlie spelade i allsvenska Hammarby ända till i somras, men är nu proffs i frankrike. Ingen av er har nog missat att jag är Bajen-fan, och jag blev riktigt fäst vid Charlie som spelare under de år han var med.
Charlie var en makalöst duktig spelare som dessutom verkar vara en ödmjuk och trevlig person.
Ikväll skulle han spelat landslagsmatch med USA i Costa Rica, men nu är han nyopererad och karriären ska vara hotad. En 22-årig kvinna omkom i olyckan. Vem det var vet jag inte än. Flickvännen? Syster? Kompis? Fruktansvärt vem det än var. Ytterligare en man är skadad. Vem som körde är inte klarlagt än.
Det är så tragiskt. Jag lider med honom och önskar att det blir ett snabbt och fullt tillfrisknande! Såväl fysiskt som psykiskt.
Uppdaterat: Charlie har multipla skador, och behöver lång rehabträning. Upp till 12 månader tror man i dagsläget. Punkterad urinblåsa, två benbrott, ansiktsfrakturer, skelettskador på armbågen är skador han fick. Detta är de fysiska skadorna. De psykiska vet man ju inget om ännu. En kvinna dog ju. Fansen hyllade sin landslagsspelare igår på USA´s match mot Costa Rica. Bildspel finns här. Önskar honom lycka till i framtiden.
Over and out

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Uscha! Fy, vad hemskt. Och man undrar ju som sagt vem kvinnan var. Det är väl en sak att inte kunna spela fotboll något mer men en helt annan sak att förlora nära och kära.
Jo, från det ena till det andra. Prydnadspumporna på Maxi är väldigt utplockade. De skulle ta fram fler men troligtvis inte idag.

Kram Lisa

Annbritt Schmützer sa...

Så tragiskt...Hoppas han tillfrisknar snabbt olyckor kan dock sätta djupa spår som gör att man aldrig blir människa igen..

annbritt