27 augusti 2009

Blått, Vitt och Rött

Bilder i inlägget från: Bluered

Ni får ursäkta bristen på egna foton i mina inlägg. Kameran är påväg att ge upp, och det går inte att ändra några inställningar....Blixten, närbild, avstånd...ja allt är redan på ett sätt och går inte att ändra. Alla bilder blir lätt suddiga och mörka...suck. Få se om det går att laga, annars känns det akut med en ny (läs Nokia D90;)..)

Lite inspiration vill jag ändå bjuda på, och i ett inrednings repotage i en av våra dagstidningar, såg jag några fina produkter. De kom från Bluered, och jag var tvungen att kika in såklart i deras nätbutik!
Kolla bara in korgstolen Newport (Artwood)! Den skulle bli så bra i stugan!
Eller det här fina bordet! Även det från Artwood.
Hundtandsmönstrat är ett klassiskt mönster. Och det blir jag nog aldrig trött på. Dessutom passar det in i precis alla stilar. Lantligt, modernt, klassiskt, new england...ja alla! Mönstret passar även in i 50-60-70-80 och 90 tals stilar, och är nu modernt igen!! Jag skulle gärna vilja ha en av dessa plädar. Helst den svarta kanske...:)
Min väninna "sjabbig men chic", beskrev i ett inlägg hur mycket medicamenter man har en tendens till att samla på sig. Speciellt om man är lite egenläkare/hypokondriskt/braatthaig av sig:)
Mitt medicinskåp är kaos. Dessutom har vi spridit ut allt över halva huset, och vi springer som idioter mellan alla skåp när vi behöver nått...
De här fina medicinboxarna skulle vi behöva! Den stora till de stora artelleriet, och den mindre till de mindre sakerna. Fina att ha framme, och dessutom lite roligare än glassburkarna och Tupperware lådorna vi har nu....
De här boxarna med stjärnor i blått eller rött, skulle vara perfekt till alla mina pysselsaker! Ett helt gäng av dem skulle jag behöva! Tänk vad fint på en hylla på kontoret (som jag inte har...ett eget alltså...men som ska inredas i hallen uppe....någon gång...)!!
Kuddar är alltid en lätt sak att piffa med. Den här i Jonathans rum skulle göra åtminstone mig glad:) Tycker den är väldigt charmig, med den slitna flaggan som motiv!
Apropå flagga, så har jag en fin amerikansk flagga, som jag fick av "min" familj som jag var au-pair hos för sisådär 17 år sedan. Den är väldigt ren, och prydlig...min tanke nu är att sjabba till den lite...Tvätta den i te kanske? Låta den ligga i regnet ett par dygn? Dra den några varv över tvättbrädan? Banka den med stenar?
Ja..hur gör man för att få något att se så där slitet och charmigt ut? Tips någon?
Den här skålen från Italienska Bellini går också att köpa på Bluered.
Vacker som en dag:)
Lite pengar har jag denna månad dock, så prylköpen lär inte bli så många, om ens något. Har köpt en hel del kläder åt hela familjen (nja..Tommy blev utan som vanligt..hehe...), och skor blir nästa grej på inköpslistan.
Men NÄSTA månad kanske;)
Over and out

5 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Medicinburkarna och de vita med stjärnor på är ju ljuvliga. Jag som ska rensa och göra ordning även inne i skåpen i höst.
Kram Agneta

Hemma på Landet sa...

Väldans fina saker.:-)

Här kan du köpa teblommorna...

www.gronateimporten.se/

Kram Stina

Grinden på glänt sa...

Jepp, det har den! Den lilla medicinlådan du visar har jag också! I den har vi plåstren så är det lätt för barnen att ta själva och lådan får stå framme hela tiden.. :) Trevlig fortsatt kväll!

Ika sa...

Vi har oromantiska glasspaket med mediciner i här hemma. Hoppas de där plåtlådor är rymmliga så att allt får plats.

Nostalgi sa...

Medicinlådorna är urfina och precis som du säger fina att ha framme.