14 juli 2009

sommardrama

Sommaren är toppen:) Trots mest regn, myggor till förbannelse och en del åskskurar så har jag så trevligt! Idag blev det drama med åsknedslag i kraftledingen en bit bort. En av ledningarna gick av, och en mindre skogsbrand startade...Som tur var kom det rejält med regn, så den tog sig inte så bra. Strömmen kom åter också inom en timme:)

Vänner har varit på besök, och vi satt uppe till över 3 en morgon och drack vin, surrade och spelade Chicago. Sen är svägerskan här, och vi är runt på besök i gårdarna, åker på loppis, spanar på björn (inte sett något mer än en rejäl rusa björnskit!), fiskar och har väldigt kul!!

Om någon dag fortsätter vi ner till huvudstaden i några dagar. Sen blir det stugan igen innan det är dags att börja jobba igen om 1,5 veckor......

Kram på er:)
Susanne

6 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Låter som en toppensemester! :)
Kram Ewa

Sjabbig men chic sa...

Ibland är det tur att det regnar! Du jag funderade lite i dag om jag och Gry ska åka ner och hälsa på er några timmar någon dag. Kanske bli bjuden på någon god middag och så...;)
Om du inte slår en pling eller skriver något till mig så har jag två saker att välja på:
1. Jag kan uppföra mig som folk och förstå signalen.
2. Jag kan ouppföra mig som folk och inte förstå signalen.
Kan bli ett tufft val det där.

Kram Lisa

Erika sa...

Du har verkligen fullt upp i sommargrönskan. Tur att allt gick bra med blixt nedslaget. Naturen har många oväntade krafter.
Kram

Annica sa...

Roligt att läsa vad du har för dig! Jag jobbar denna vecka. Här är lugnt. Mycket tid att läsa bloggar.

Och vi ser en ny typ av testbussar som kör förbi i tid och otid. Kollar du upp detta är du snäll;)

Kram på dig

Lallis - liv och leverne sa...

Låter härligt:)
Kram Lallis

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色