09 juli 2009

Helgplaner

Vi drar till stugan någon dag. Och en del av planeringen är att göra klart lite mer vid mitt nya utekök. Så här fint skulle jag önska att det var! Med alla saker i zink och vitt nött trä! Bilden tog jag i vintras på Formex mässan. Det är ur Ib Laursens monter.
De vita facken med griffelyta att skriva på ligger högt upp på önskelistan!!:)

Imorgon är det också begraving på "farfar". Ser inte fram emot det direkt, men det ska samtidigt bli skönt att få ta ett fint avsked. En stor vacker gravbukett att lägga på graven har vi beställt från oss.

Vi får besök senare i helgen av min väninna A med familj. Alltid lika skoj att träffa dem. Igår hade vi födelsedags middag här, tillsammans med dem, för Tobias. Jag bjöd på färsk sparris med smält parmesanost, som man gör i ugn till förrätt. Sen blev det gammal hederlig tacopaj som huvudrätt.
Efterrätt måste man ju ha på kalas, och det blev marängswiss.
Sen ser vi fram emot besök framöver av svägerskan också:)

Idag har vi varit på banken och Tobias har äntligen fått ett eget bankomat kort. Nu ska det bli hårda puckar för honom med att själv ta ansvar för sina pengar. Men han är inte så dyr i drift (förutom fotbollen som kostar MASSOR, men den står vi för såklart), så det ska nog gå vägen!
Vi passade på att handla jeans, kalsonger (MQ) och skärp (HM) för en del av födelsedags slantarna också. Sen fick han en piké (HM) av mig till begravningen. Tyckte att han behövde en ny som inte var urtvättad.
Två nya toppar från HM slank ner till mig också:D En mörkgrå med lite fall i ringningen, samt en turkos mönstrad lite längre top. Snygga om ni frågar mig!
Jonte fick vara hos en kompis under tiden. Han tycker det är rätt trist med shopping.....

Nu ska jag packa klart och vattna blommorna. Vi har ju internet i stugan nu också, så jag bloggar säkert någonting under närmsta dagarna:)

Over and out

9 kommentarer:

Jessica sa...

Shopping är ju en perfekt sysselsättning i regnet!
Den där hyllan från IB Laursen är så snygg, jag fotade den också! Minns inte vad den kostade, men IB brukar ju ha bra priser.

Hoppas ni får sköna dagar i stugan.
kram
Jessica

Jessica sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Hej,

vilket mysigt utekök du planerar. Jag såg den montern på formex och det var hur mysigt som helst. Fina saker.

Du frågade mig ang paviljongen från jysk. Senil som jag är hade jag glömt bort att svara dig. Sorry. Bättre sent än ldrig hoppas jag. Det är riktigt att den vi har är 4x3 meter. Det ingår täck sidor, men inga myggnät. Vet inte om de säljer dem separat heller. Går sähert att lösa på annat sätt.

Ha det så skönt i stugan.

Kram Maria

Ika sa...

Hoppas att ni får en trevlig helg och tid att slappna och börja ta nya tag igen.

En topp eller två brukar ju hjälpa till lite på traven ;-)

Monachos sa...

Vi ses på söndag:)

Mamma-Mu sa...

Nu kan jag läsa andras bloggar igen!!!!!

Tjoo hoooo härliga tider!

Såg att ni hade brumsebjörn i närheten av stugan!
Det var i Skalänge va?
Behåll den är du snäll för vi har fler än vi behöver runt vår...
Å så har vi två lodjursgryt till på köpet....

Kram Mimmi

Våglyckan sa...

Uj uj verkar som du har massor med järn i elden. Hoppas att ni får en bra semester!
kram från mig
/maria

Sjabbig men chic sa...

Läskigt med björnarna men jag tror att för er del är det värre med myggen. Jag hann uppfatta ett tunt voiletyg innan jag slängde luren i örat på dig;) jag vill bara säga att jag tror att det kommer att bli jättebra!

Ha det gott!

Kram Lisa

sinnlighet sa...

Trillade in på Din sköna & goa blogg!!

Agneta från Österlen