07 juni 2009

Jag har varit så duktig!

Vi har ju varit på studentkalas hos min svägerka nere i Göteborg! Mycket trevligt hade vi. Själva studenten med efterföljande kalas var så skoj. God mat och trevligt sällskap förståss. Många man inte träffat på flera år!
Hos svägersk levde vi som finfolk förståss! Omhändertagna och matade till bredden och höjden, fast det borde varit vi som tog om hand:) Hoppas det inte dröjer länge tills vi ses igen!!

Jag har shoppat också. Men ack så dåligt det blev med det! Mest till kidsen. Fotbollskor till stora och examenskläder till liten blev det! Lite smått och gott på Universeum. Bla ett multiplikationsspel, som kommer lämpligt nu när Jonte ska börja med gångertabellen i höst:)

Till mig blev det först ett besök på den fina butiken Stilero, i Stenkullen. Där ville jag såklart köpa allt, men semesterkontot (läs shoppingkontot), är begränsat och ska räcka till fler utflykter i sommar. Det jag köpte var nr 3 av Jeanne Dárcs magasin och en söt träskylt med texten "Ute i trädgården". Det hänger 2 små trädgårdsredskap i miniatyr i den också. Praktisk för oss här hemma som låser dörren på framsidan när vi är på altanen! Nu hittar kanske folk oss ändå:)

Som tur är har de en webbshop! Där kan jag säkert hitta lite av det jag aldrig köpte.

Sen när vi var en sväng till svärmor i Kungsbacka, hittade jag en till skylt i samma stil, på Hemma, på Freeport (outlet köpcenter)! Denna gång med texten "Gått på match". En fotboll och en ölflaska!! hänger i den här skylten.
Vi är ju ofta på fotboll, så den passar ju också bra tycker jag:)
På samma butik hittade jag den gåva min hemliga vän i vita gåvor ska få. Den kommer snart på posten!!
På universeum av alla ställen hittade jag ett 3-set med retroburkar i plåt. Alla med lite 50-talsstil och fyndiga texter. Ska ha dem i skafferiet (läs köksskåpet...) i stugan med torrvaror i. Väldigt söta tycker jag!

Sen var det slut för min del! Visst var jag duktig!? Massa saker som bara skriker åt mig att de vill bli sålda till just mig...och jag bara ignorerade:D

Tobbe köpte en Rubiks kub. Eller två stycken. En 3x3 och en 2x2..De håller på att driva oss alla till vansinne. För mig var det 25 år sen sist. Den här gången ska jag baske mig lära mig lösningen utantill. Så slipper jag bli tokig om ytterligare 25 år. Då kan jag briljera för barnbarnen istället;)

Over and out

7 kommentarer:

lolla sa...

hejsan
vilka fina skyltar du hittat så fyndigt, skulle jag kunna ha här hemma, ska nog in och kolla i webb butiken...
Gillade dina burkar åxå kul texter
ha en fin kväll lolla

Radhusdrömmar sa...

Vad mycket fint du hittat. Burkarna var ju urläckra!

Hoppas att allt är bra!


Kram Johanna

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Så härligt att få åka bort, desutom få shoppa en del.
Kram Lotta

Vitt och Blått sa...

Vad duktig du varit! Känner att jag också har hållit igen den senaste tiden, har fokus på panel och altan nu och då blir det inte så mycket fix inne och alltså inte så mycket shopping! :) Det passar vår semesterkassa perfekt också! :) Ha en bra vecka - kram E

Bloggullet sa...

Du var riktigt duktig. Nästa helg ska jag till Ullared och då får vi se hur duktig jag är.
Kramar

Myownhome sa...

vilka fina burkar!!

Myownhome sa...

vilka fina burkar!!