05 juni 2009

Jag är inte långt bort..

Men sen i tisdags eftermiddag befinner jag mig tillsammans med familjen, hos min svägerska i Lerum, Göteborg för att fira en studentska!
Redan på onsdag sprang de ut på trappan och sjöng. Sen blev det lastbilsflak och det är inte utan att man längtar tillbaka till den egna studentdagen:) Tur med vädret hade de också. Varmt och soligt, även om det tittade in ett och annat tillfälligt regnmoln senare på kvällen.

Efter trevlig fest, åkte studenterna iväg för festligheter med sina respektive klasser.
Igår tillbringades hela dagen på universeum. Vi har varit där förr, men Jonathan var så liten då, att han bara haft några få minnen därifrån. 6 timmar senare var vi väldigt nöjda. Personalen fick i stort sätt slänga ut oss när det stängde;)

Idag blir det en tripp till svärmor i Kungsbacka. Och då blir det lite shopping också förståss!!

Hoppas ni ursäktar att jag inte hinner runt så mycket till er, men snart är jag hemma igen, och då hoppas jag kunna kika runt hos er igen!

Over and out

5 kommentarer:

Ika sa...

Roligt att höra att du har det bra hör hos oss, du är närmare oss än vad du tror.

Annica sa...

Njut av din semester du. Bloggvärlden finns kvar. Kram An.

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen så underbart med en liten tripp till stor stan. Studenten är verkligen sommar, att se alla barn eller tonåringar springa ut och sjunga för fulla muggar. Ha en underbar helg.
Kram Tess

Vitt och Blått sa...

Vad härligt att ta studenten! Fri från skolan och redo att ta nästa steg i livet! :) Länge sedan jag var på universum! Göteborg är en fin stad! Du får visa vad och om det blir någon shopping! :) Ha en skön och trevlig helg! Kram E

Hemma på Landet sa...

Du är gullig du. Kramis Stina