31 maj 2009

Mors Dag

För ett par veckor sedan fick jag via Casual Livings nyhetsbrev veta att den ljusrosa färgen i Gerbera serien utgår! Raskt klickade jag hem en liten degskål och en mellan pajform.
Som en morsdags present till mig själv:)
Igår bakade jag Leila´s rabarber (ska egentligen också vara jordgubbar med, men jag hade inga hemma..) smulpaj, och då använde jag den fina keramiken. Först fick rabarberna ligga och dra ur lite vätska tillsammans med socker i skålen. Sen bakade jag pajen i pajformen.
Till pajen serverade jag sen vaniljvisp/mascarponekräm ur skålen.
Så fin färg också den ljusa nyansen av rosa!
Mina kära söner gav mig dessutom nu idag, en fin laxrosa pelargon i en svart kruka med fat. Jättefin. Ska ta kort och visa er sen!!
Morsdag började tidigt för min del. Kl 07.00 imorse for jag och två andra föräldrar till Junsele för att se våra söner spela fotboll. Killarna har varit där sen i torsdags för att träna och spela träningsmatcher med J/H distriktslaget. Man mötte Gästrikland i fredags, och idag Hälsingland. Båda matcherna vann Jämtland/Härjedalens (våra killars) lag. Det blev 3-0 i båda. Tobbe spelade en del av matchen i fredags, men inget idag. Synd att jag inte fick se honom spela, men det var roligt ändå! Alla spelarna är så duktiga:)
Tommy i sin tur har varit i Nälden med Jonathan som också spelat fotboll med sitt lag. Allra första ÖP-lirs matcherna var det, och lite trist att inte jag kunde se på. Men med två barn får man dela upp sig, och oftast är ju Tommy med Tobias eftersom han är lagledare. Idag gjorde vi tvärtom! Kan vara skoj för både oss och killarna.
Jonathans lag delades upp i två lag som spelade två matcher var. Laget förlorade sina matcher, men de är rätt glada ändå:) Tänk vad lättsamt allt är i den åldern!!
När jag kom hem solade jag en liten stund. Tommy for in och hämtade Tobbe som kom med spelarbussen från Junsele och köpte med kinamat på vägen hem! Gottgottigottgott!
Jag ska ikväll försöka börja packa lite inför mitten av veckan då vi åker ner till Göteborg för studentfirande:)
Hoppas er morsdag varit lika bra som min!
Over and out

10 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hej där goa du,
vilken härlig söndag - pingstdag - mors dag du har haft! Och vad härligt med rabarberpaj... i snygga fat dessutom!

Vi har haft det jätteskönt här med, ute hela dagen i solen, fast nu skulle man bara behöva en extra dag att hinna ikapp med tvätt, städ och sånt inomhus, jaja, det springer inte iväg direkt :-)

Syrensaften var ju kanonlätt att göra och blev good! Recept kommer.
Kram kram!
Susanne

Ika sa...

Välkommen ner till sommaren på onsdag då!!

EN INREDOHOLIC sa...

Mmmmmm mumma!! Underbart gott!

Hoppas du fick en fin dag. Kram Jannice

Annica sa...

Kinmat hemma hos mig med. Alltid gott!

Hoppas du har en bra första semesterdag! Kram Annica

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Den där pajformen är lovely.
Kram Lotta

Hemma hos Klara... sa...

Rabarberpaj är ju så gott! Vilken söndag du haft. Mina två barn har precis börjat spela fotboll så jag kan tänka mig hur det blir om några år om intresset finns kvar...

Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram Helena

Våglyckan sa...

Låter som en härlig dag!
Hoppas fortsättningen på veckan blir minst lika bra.
kram från mig
/maria

Annica sa...

Jag saknar dig på jobbet! Kram A.

Hem och Lycka sa...

Mums mums, och så fin skål!

kram Mia

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色