05 mars 2009

Män som hatar Kvinnor

Bild: Movie Zine

Igår var jag och Tommy på bio med I och S. Först var vi på en japansk-koreansk restaurang i stan, " Samurai". Åt gott och mådde gott:)

Sen blev det bio! Män som hatar Kvinnor. Jag hade inte läst boken..har försökt men har inte kommit in i den alls. Men nu ska jag nog läsa den och de andra två böckerna i alla fall under sommaren.

Jag tycker filmen var jättebra. Som de bästa Wallander och Beck filmerna.

Mikael Nyqvist och Noomi Rapace är lysande i sina roller.

Eftersom jag inte läst böckerna så hade jag inte några egentliga förväntningar, förutom att jag sett att recentionerna varit väldigt positiva!

Gå och se den. Jag tror inte ni blir besviken på den vare sig ni läst dem eller inte:)

Over and out

8 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Men Susanne! Skruva upp förväntningarna nu. För de är hundra gånger bättre än de bästa Wallander eller Beckfilmerna tillsammans!

Kram Lisa

Vit poesi sa...

Tack för filmtipset. Skådisarna är ju oslagbara!
Ha en fin helg
kramen Malin
psst tävling hos mig

Anonym sa...

Hej Gumman.

Jag tycker definitivt att du ska läsa böckerna. Dom är kanon! Men ett tips, läs med öronen. *ler*
Perfekt att ha i öronen när du går runt och pysslar. Jag tyckte iaf att det gick mycket mycket lättare att komma in i första boken då (provade med pappersversionen först) Och när man väl kommer in i den så är man FAST! *ler*. Tror faktiskt jag ska ta o "läsa" dom igen.

Ska försöka få med mig sambon på denna film, men han verkligen avskyr svensk film, så han vägrar. Fråga mig inte varför. *s*.

Hur har ni det med vintern är det någon kvar? Jag ska upp nåt nu i mars. Längtar som en tok efter jämtlands vackra vår/vinter och en långfärdsskridskotur.

Ha det så bra.

Kram
Marie B

Annica sa...

Mysigt!

Jag har inte heller läst böckerna men har förstått att filmen ska vara något extra.

Happy shopping idag!

Therese sa...

Jag har läst böckerna, så jag har massor av förväntningar som är skyhöga på filmen... så jag ska definitivt knata iväg och se den!

Och du, bra att även du fuskar lite ibland ;-) Men tipset att blanda maräng och vanliga bottnar var inte dumt, det tänker jag sno på stående fot!

Ps Titta gärna in hos mig och tävla om en Budskapsbräda om du har lust... Ds

Kram

Therese - Lurans blogg

lolla sa...

Tjenixen
jag har läst böckerna och sett filmen
Den är bara såå bra de har lyckats fånga det mesta från boken och så fantastiska skådespelare toppen toppen
kram lolla

HWITA DRÖMMAR sa...

Va roligt att du gillade den! Jag ska se filmen ikväll, har läst böckerna och de är så bra så nu ska det bli kul att se filmen också! Kram M

Maria sa...

Jag såg filmen i går kväll på bion i Östersund, så vi var hemma vid 1 i natt, Det var det värt. Vilken film! jag hade läst boken, och ofta brukar ju filmen vara sämre än boken. Men inte denna gång.
Nu ska jag läsa de andra böckerna. Det har jag ogjort.
Kram