23 oktober 2008

Kurs

Jag har anmält mig till en distanskurs i Bildbehandling på högskolan i Jönköping! Kursen är på 7,5 poäng.
Det var Viveka på Humlebacken som tipsade, då hon går den nu!
Man läser helt i egen takt via nätet under 6 månader. Man kan förlänga till 10 månader om man vill. Alla kurser samt examensarbeten sker via datorn!

Otroligt praktiskt, och nu håller jag bara tummarna på att jag kommer in:)

Innan kursen skulle jag gärna köpa en ny kamera. Den vi har är visserligen inte så gammal (för den som är orolig kan jag berätta att kameran på bilden är ett arvegods..hihi...vi har en digitalkamera såklart:) ), men har inte så hög pixel, och jag skulle önska mig en digital systemkamera om jag fick välja själv!
Skulle kanske kräva en foto kurs paralellt, men bara jag lär mig alla finesser på den jag har, så ska jag nog få fram lite roliga bilder ändå på kursen!

Nu sitter jag och väntar på Tommy och Tobias. De har varit i England och kikat på fotboll! De for i tisdags morse och kommer alldeles snart hem. Matchen de såg var Chelsea vs Roma där det blev 1-0 tillslut.
Lite trist att vara själv har det ju varit, men jag har pysslat med julkorten på kvällarna när Jonte somnat så tiden har gått så fort. Och det var ju inte många dagar de var borta heller!

Nu blir det lite mer pyssel tror jag. Och lite kik på några fler bloggar:)

Over and out

5 kommentarer:

vitating sa...

Hej svejs!
Tack rara du för din kommantar! Kul att du hittade till min blogg då hittade jag ju oxå hit! Mysig blogg med massor av skojsiga länkande tävlingar, pyssel och annat kul!
Trevlig kväll!
Kram Maria

Zizzi sa...

Vad kul! Själv måste jag skaffa photoshop snart! Så jag kan arrangera bilderna lite roligare! Eller jag kanske ska börja med att läsa instruktionsboken till kameran, den kanske har lite dolda egenskaper jag inte vet om. :-)
Kram cissi

Denna Sanna Kvinna sa...

Godmorgon, ja det känns himla skönt att kunna skifts hårfärg ibland och faktiskt passa i det. Hehe vem vet det kanske skulle bli en stir hit att ha med sig pippakakor ;D

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Va kul det lät!!! Tack så mycket för dina positiva ord om min nya bloggrubrik, för visst har jag ändrat på den! Observant av dig :D

Hoppas att du får en underbar helg! Kram Tina

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Det skulle jag vilja gå,men tiden finns inte..lycka till
Kram Lotta