22 oktober 2008

Jag har fått post!


Bild: Recept.nu

Först kom äntligen den ljuvliga bibeln för alla kakmonster som mig! Laila´s A piece of cake med alla underbara recept!
Tänk att nu är den min:D. Vilken jul det kommer bli! Bara bilderna får ju en att tugga på omslaget..haha!
Bild: Personlig almanacka
Sen kom min Personliga Almanacka!
Den första som kom syntes inte texten på. Jag hade valt brunt omslag med grå text. Det såg så bra ut på skärmen, men i verkligheten fick man vicka almanackan i olika ljus för att se vad som stod.....suck vad besviken jag blev!! De varnade inte för den kombinationen heller så jag anade inget.
Men eftersom Anders som jobbar där är världens mest tillmötesgående människa, fick jag redan dagen efter jag klagat, ett frankerat kuvert att skicka tillbaka den i. Och idag fick jag den nya jättefina, nu med ljusrosa text!!
Innehållet är perfekt, och jag kan verkligen rekomendera er alla att köpa den. Du designar den HÄR!!
Nu väntar jag inte på nått mer på posten, men om jag håller tummarna riktigt mycket så kanske det ligger nått kul och väntar:)
För någon vecka sen överraskade min väninna i huvudstaden (min kusins sambo) med Village höst/vinter katalog!!! Vi låg halva natten och kikade i vårupplagan, när jag var där i Februari. Vi bodde över natten inne i stan och hade urmysigt på hotell, och nu väcktes allt till liv igen!! Vi sa att vi slukade inredningstidningar och magasin som andra hotellgäster slukar porr..haha...Fast jag tror vi hade mycket trevligare än dem..hihi!!
Jag saknar dig och familjen så mycket A, och hoppas att vi ses snart:D
Over and out

9 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej! Vilken snygg personlig almanacka! All heder åt den som skötte det hela så snyggt och proffsigt också när det inte blev bra. Sådant är guld värt!
Hit kommer jag igen en annan dag, tyckte här var så trevligt!
Kram Tulipa

Tulipa sa...

Hej igen! Jag länkar tillbaka!
Kramar Tulipa

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, ja det verkar vara en ljuvlig kakbok och vilka otroligt fina tändsticksaskar du tillverkar!! Min kompis, som har café bagarstugan jag brukar skriva om i bland har just öppnat en blogg, så det är mitt "veckan bloggtips", hon har över två tusen egna ljuvligt goda recept och kakorna presenteras med recept i hennes blogg BAGARSTUGAN, länk finns hos mej! Tjingeling!

Malla sa...

Mysig liten blogg du har!
Vet inte hur jag hittade hit riktigt men lika glad är jag ändå.. för nu har jag hittat en mysig blogg att besöka!!=)

Ha en härlig torsdag!

Mamma-Mu sa...

Åhh... Hmm... Jag vill oxå ha Leilas kokböcker... Allihoppa.... Blir som ett litet barn när jag ser henne på tv, så himla skönt å slippa se någon som är så där ultrasmal!!! Leila är vacker tycker jag!

Visst borde Mannen samtycka till lyktinköpen?! *ler*

Kram Ekonomen... *mooahhaaa*

Lallis - liv och leverne sa...

Jag har länge funderat på en sådan almanacka. EN sådan kulig idé tycker jag:)
Kramis från mig till dig.
/Lallis

Gunnar sa...

Hej
Är det vita vinbär på kakorna på bilden? Ser gott ut!
:-)

Malin sa...

Åhh man tackar:) Vad sko med en bildbehandlingskurs. Jag läste tidigare interaktiva medier och grafisk design på högskolan. Väldigt skoj att på redigera i Photoshop.

Anonym sa...

Kram till dig goa du!!

Från Annika i storstaden