21 september 2008

Höststök och finfrämmande

Städadet upp på vår entré en aning. Bytte ut alla blommor på farstukvisten, men lämnade kvar lådorna under köksfönstret, då blommorna där fortfarande ser helt OK ut.
Putsade klart fönstren på nedervåningen också. Så när som på insidan av Tobbesfönster och Utsidan av köksfönstret. Det blir söl med jord när jag byter i lådorna, så jag tar det då:)
Även altanen fick sig en tur med sopen...lite löv har börjat samlas och det är lika bra att mota Olle i grind!
Dynorna får ligga kvar ett tag. Det är fortfarande rätt sköna dagar, och förhoppningen om en middag (eller helglunch) där ute finns kvar:)
Stökar inte undan helt inför vintern, än på en månad tror jag. Om inte snön kommer vill säga!
Buxbomsboll (fusk såklart..) som jag vill byta ut mot en med belysning inför vintern. Med timer på så den lyser under de mörka timmarna.
Jag bakade två kladdkakor också idag. Min lillebror, P, (som är typ 4 huvuden längre än mig....) med blivande fru, L, och hans mamma, I, kom och hälsade på. P och L bor i huvudstaden och vi ses inte så ofta. Mycket beroende på att han delar av senaste åren bott i Madrid och Barcelona. Sen flyttade han till Stockholm och så fort han är upp så rusar vi bara om varandra!
Ni fattar ju hur länge sen det är när Jonathan inte mindes hur han såg ut!!!! Skandal. Vi får skärpa oss där!
Men nu kom han och det var så kul att ses! Jättegullig sambo har han också! Vi har inte setts förrut, trots att de varit tillsammans nått år. Hon var trevlig på alla sätt och det känns kul att få henne till svägerska:)
Hon är född i USA, men har svensk mamma och rötterna här i Jämtland, om jag inte fick allt om bakfoten...(vilket händer...rätt ofta..hihi). Hon har hur som helst bott i Sverige några år nu.
Bröllop blir det nästa sommar! Kul kul!! Ser fram emot det mycket!
En bra dag börjar se sitt slut, och jag ska slöa framför TV:n en stund. Hoppas det är nått bra nu också..hihi! Pärlar nog samtidigt tror jag!
Over and out

7 kommentarer:

Eikkala sa...

Vilken fin lykta eller är det utebelysning (i den stora krukan)hur som helst den var fin. Man får nog inse att det är höst och plocka in sommaren... vill inte riktigt änn. Kram sari

Gårdsromantik sa...

Vilka vackra utemöbler du har!

Här var det så underbart väder så ha du framme dynorna ett tag till.

Kram Maud

Pia sa...

Så fint du har det utanför:-) Lampen på barnrummet er från Lisbeth Dahl - normalpris er ca. 250 DKK:-D

Stor kram Pia

Sus Klurar sa...

Herregud...du borde bo hos mig en vecka och göra en total makeover...

Zizzi sa...

Jättefina utemöbler du har! Vad duktig du är som "fejar" lite! Jag har bestämt mig för att idag är min städdag. Ska börja så fort jag har gått igenom bloggarna för dagen.
Kram cissi

a home far away sa...

Härligt med höstens intåg tycker jag och verandan ser fortfarande fin ut:-

Kram Gunilla i ett hett Singapore

Hemma på Landet sa...

Jättefint!
Nu kom jag ju på att jag ska tvätta fönster idag. Blää...Men tack för påminnelsen. Haha...Puss