03 juli 2008

Storsjöcupen 2008

Storsjöcupen (fotboll) pågår för fullt denna vecka, och nära 300 lag tävlar mot varandra.
Tobbes lag (IFK/ÅS) spelar i gruppen (P14) mot 3 norska lag. De första 2 matcherna har de vunnit med 6-0 resp 4-0. Sista laget möter de idag, och om vi vinner även den vinner vi gruppen, vilket vi såklart är jätteglada för! Men även 2:orna går till A-slutspel.
Tyvärr har matcherna gått nu på dagtid, så jag har inte kunnat se en enda match:( Hoppas kunna se någon slutspelsmatch imorgon istället!

Det har gått rätt bra även för vårt andra lag, som förlorat med 1-4 resp vunnit med 3-0. Sista matchen i gruppen idag, och vi hoppas på vinst förståss! Även där hoppas jag kunna se någon slutspelsmatch.

ÖFK (ett annat östersundslag som är en elit-satsning, och förövrigt bla har några spelare som spelade i vårt lag förra året) som också har ett lag i samma serie men en annan grupp, har spelat lysande! D har vunnit sina två första matcher med 17-1!!!!! samt 8-0 mot två norska lag. Sin sista gruppspelsmatch spelar de idag mot ett lag från Peru, och med tanke på hur ÖFK spelat mot de övriga motståndarna, och hur Peru spelat (14-0 resp 1-0), så känns det som att ÖFK har fördel där och stor chans att vinna matchen! Ett bevis på att de verkligen lyckats med sin satsning, för de utländska lagen brukar inte vara lätta att slå!
Vi möter dem (ÖFK) i så fall i kvarten (eller om det var semi..), om vi nu tar oss ända dit i slutspelet.

Alltid kul när det går bra för östersunds lag, eller länets fotbollslag överlag!

Fint väder, bra fotboll.
Vad mer kan man behöva?:-D

Over and out

3 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej
Kul att det går bra för er med fotbollen.Måste vara härligt väder att spela i nu.
:-)

Angelica sa...

Är bara vädret fint så blir ju humöret på topp! =) Vilken härlig blogg du har!
Kram ANgelica

Leva som jag sa...

Härligt med fint väder då det är fotboll. Min dotter skall snart va med i gothiacup,. gissa om hon längtar
kramar Malin