06 april 2008

Äntligen!

Fredagkväll var jättemysig. God mat, gott dricka och bästaste arbetskamraterna! Kan inte gå fel.

Det blev en tidig kväll, så lördagen var inte tung den heller..hihi!
Hämtade Jonte och sen skulle ju han på kalas. Tommy och jag passade på att handla och var en sväng upp till Arenan, där Tobbe och en kompis skulle latja lite boll.

Idag har jag städat!!!!!!!!!!!!Sovrummet.....Jo pinsamt nog har det tagit nästan hela dagen. För ett rum....
Men då har jag STÄDAT. Lyft sängarna och dammsugit madrasser grundligt på översida/sidor och undersida. Slängt de sunkiga frotté överdragen (kom-i-håg till self: Köp nya!!), såpskurat den gamla träsoffan vi har som gavel, putsat fönster grundligt (ångrar att jag inte bytte även dessa när vi nu ändå bytte så många...), dammsugit tak, väggar och golv, dammat varende bok i de tre bokhyllorna, sorterat bort inredningstidningar från 2004 och 2005. Hela årgångar. Ska slängas......sorterat bland övriga tidningar, reklam som legat i en hög i ett hörn och tillsist såpskurat golvet och gråtit en skvätt över alla våra fula påslakan....Hade velat bädda med nya fina som inte är totalt söndertvättade...!
Men jag är nöjd:)
Nu är det bara Jontes kvar som ska gås igenom grundligt. Mycket ska kastas/slängas/säljas/skänkas, och sen ska där målas och bytas golv, samt nya möbler ska köpas! Dags att han får ett ordentligt rum som är praktiskt och mer lämpat för en skolkille!!

Vi har faktiskt hunnit in fram och tillbaka till stan också. Jonte behövde nya innejympaskor. Passade på att köpa ny cykelhjälm också eftersom det nästan är bart på alla gångvägarna här nu, och cykeln togs fram idag. Vilken lycka:)
Tommy fick nya skor också. Lite sportigare streetskor...något han behövde. Sen lite smått som två par fingervantar och en kepa till Jonte.

Tobbes fotbollslag har spelat cup och kom 2:a! De är rätt nöjda:-D
Tobbe var inte med, men han har varit där och tittat på alla matcherna.

Vad har ni gjort i helgen?
Over and out

Inga kommentarer: