16 januari 2008

Vinst!

Efter massor av försök att få både mig och avin att komma samtidigt till macken för att hämta ut vinsten jag vann på julafton på Vit design blogg, skickade jag tillslut igår Tommy att gå ärendet.
Det gick bättre.
Ivrigt slet jag upp paketet. Visste ju vad som skulle vara i det, men det är så spännande ändå:-D
6 Stycken små vackra muggar (vita såklart!!!) med 6 stycken underlägg på ställ. Dessa är i trä (ek?). Egentligen är det väl glöggmuggar eftersom det följer med glöggkryddor och en påse Gingerbiscuits (mums!). Men visst passar de till espresso också! Eller bara vanligt kaffe, om man är sugen på lite! Hela setet kommer från Sagaform.
Ett sånt fint set ska väl stå framme, men jag har inte funderat på var än. Så det blir köksskåpet med vitrindörr i köket. Där står det nära till hands! När man blir sugen på en liten kaffe eller glögg:-D
Tack för fina fina vinsten!!!
Over and out

8 kommentarer:

Maria sa...

vilken fin vinst!

Annica sa...

Vitt vinner! Superfina muggar.

Fredrik / Vit design sa...

Tack själv för bidraget :) Var ju inte så jobbigt att vara med för visso ;) Hoppas det smakar bra i dem också, jag kommer gärna förbi på en kopp någon gång! Kramkram

Hanna sa...

Hej!

Åh vad fina muggar! visst kan man ha dom till espresso också, och plus i kanten är att dom är vita, det passar ju till allt!

Åh låter som om ni får ett riktigt fint kök i eran stuga, hoppas att man får se lite bilder framöver ;).

Vi kommer att ha STÅT vita luckor, med ekbänksiva, men tyvärr så valde vi inte en diskho av porslin...så det blir en i rostfritt med dubbel hoar. Sedan det kakelet du pratade om, det köpte vi på Coop Forum (billigt och fint). Men tyvärr så står hela vårat kök nerpackat i kartongerna än i ett rum som bara väntar på att få placeras ut i vårat nya kök! Åh vad jag längtar!

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

/Hanna

Kamomilla sa...

Hej!
Du frågade om våra väggar i tamburen, de är svagt svagt ljusblå. Jag vet inte om Tikkurilas färger säljs i där i Sverige. Här i Finland heter färgen Tikkurila Empire möbelfärg och färgkoden för denna nyans är Y 436. Vi har en lite mörkare variant på en del av tamburen, väggarna i trappan och i köket. men våra köksskåp har samma ljusblå. det ser du om du skrollar allra längst ner till bilderna på min sida. Skåpen är ljusare än väggpanelen.

Kamomilla sa...

...och grattis till de fina muggarna förresten! :)

lillasysteryster sa...

Superfina muggar! Vitt är helt enkelt skitsnyggt :-)

Visst röstar du på mig på alltombarn.se? Det går att rösta mer än en gång :-) *fiskar röster*

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Har faktiskt röstat 2 grr..men bara för att du fiskar kommer jag rösta igen:-D

Susanne