16 januari 2008

Vad gjorde de i skolan i USA förr?

Nu för tiden verkar de göra mer dock. Men herregud så oallmänbildade vissa är.......

5 kommentarer:

Annica sa...

Blond dessutom:-) Tur att jag slutat bleka håret!!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Mmmm...dessutom har människan varit med i american idol. Jättebra och sjunga, men pinsamt spånig redan då!!

Susanne

Shabbig men chic sa...

Jamen, smart kan man vara på olika vis. Tråkigt att vara så dum, smart att bjuda på det och tjäna sig en hacka. Socialt begåvad verkar hon ju vara och dessutom jättesöt. Det går nog bra för den där tjejen. Det svider eller hur?

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Shabbig men chic:
Jo det går bra för henne. Ser henne lite då och då i media. Börjar nog bli lite folkkär over there. Men nej. Det svider inte....All lycka till henne. Det jag menar är mer att jag är oroad över vad americanarna (och de mellan 15-50 i synnerhet) egentligen vet om världen. Den värld som de tror sig kunna styra...!

Möjligen så Liiider det lite. Med henne.
Imorgon drar jag till s-holm!
Hoppas din helg blir bra också. Ska försöka pallra mig bort till er på kaffe nått framöver!
Vi rings:-D

Susanne

Shabbig men chic sa...

Generellt så är det nog så att den europeiska geografin inte sitter som en smäck i USA eller hur? Men däremot så kan man ju inte generalisera utifrån den där tjejen. De verkar ju vara bättre på den europeiska kartan i publiken med tanke på skratten. Programledaren i sin tur går på i ullstrumporna och talar om hur kvinnor funkar, en riktig smartass. Jag är helt säker på att du får det bra i Stockholm och jag vill verkligen att du pallrar dig bort till mig. Själv ska jag parta i helgen och U han drar just till USA.