12 januari 2008

Råttatoille

Bild från Magic Movies


Jag och jonte var på bio idag. Råttatoille. Kan rekomendera den faktiskt. Kanske inte så jättebra som jag förväntat mig, men riktigt rolig och spännande.

Jonte tyckte den var jättebra. Satt som ett ljus hela filmen och åt sitt popcorn och drack sin dricka utan att så mycket som pipa till en gång om att det skulle kissas eller köpas mer dricka:-D

Det är stort!

Over and out

6 kommentarer:

Maria sa...

Mina två äldsta barn och pappan var och såg den da'n före julafton, de tyckte också att den var toppen!

Lilla Blanka sa...

Maken och barnen var också på den, de tyckte den var jättekul också :)
Kram vännen, ha en bra söndag!
Mia

Ljuva ro sa...

Har bara hört gott om det!

Anonym sa...

Mina barn tyckte inte alls om den! Men det är ju olika. Dom är ju lite större (9 o 6)

beas barnslikheter sa...

Sitter här och läser "ikapp" i din blogg tiiidigt på morgonen. Dottern, min lilla älskade tvååring (försöker verkligen påminna mig om mina känslor för henne), har snurrat runt i två och en halv timma, än går hon till sin säng, än kommer hon till vår och hon bara snurrar runt, kan inte komma till ro...och inte jag heller) Till slut tog jag täcket, väckte maken...som SOVER förstås och säger "Nu får du ta nattvakten" Han förstod inte ens vad jag menar. Nu tror jag båda sover där uppe, men jag kan inte sova efter att ha varit vaken så länge. Fattar inte att karlar bara kan stänga av så där.

Nåväl...hoppade hit från "Vit design" där du vunnit. Vilken TURGUMMA du är. Förstår inte hur det är möjligt att du kan vinna så mycket, du har ju vunnit två gånger från mig och vad jag förstår ytterligare ett par gånger på andra bloggar och hemsidor. Får jag ta med dig som maskot till trisskrapet på jobbet tro? ;-)

Näe...kanske dags att pallra sig upp till sängen och försöka sova en liten stund. Det dröjer nog en timma innan sonen vaknar i alla fall. Kram Bea

Annica sa...

Joakim har sett den med sin pappa och gillade den också! Han fick boken nu när han fyllde. Kram