20 augusti 2007

Härmkråka!

Härmas får man väl?

Jonte och jag hade en mysdag på stan:-) Berättar mer om det i annat inlägg senare.
Vi gick (naturligtvis!) ner på en av stadens loppisar. Den röriga varianten, där man får röra sig försiktigt och rota bland massor av saker som ligger huller om buller och på varann.....

Lyckliga jag hittade en sån där ljusstake som jag sett hos alla bloggare (nästan....), som blir så fin i vitt! Denna var bara 4-armad...men ändå! Jag kastade mig över den och fick den för ynka 20:-....:-)
Men de kan bli så här vackra, som hos Spets och snor!
Och så här som hos Jordgubbar med mjölk.
Och så här som hos Smultron på Strå.
Och det är bara några av alla exempel jag sett i era hem!!

För ytterligare 15:- fick jag också två vackra örngott med spets och monogram (visar senare) och ett litet nysilverfodral till en tändsticksask!!

Lovar visa alla fynd när ljusstaken blivit målad. Och det ska den bli med enbart grundfärg:-)

Over and out

4 kommentarer:

Grinden på glänt sa...

Grattis till lillkillen! Å va kul att du hittade en ljusstake! Jag gillar verkligen min... Blir kul att se resultatet! Kram

Uppe på vinden sa...

Vilken skillnad det blir i stugan, givetvis till det bättre! Att nån härmas är väl den bästa komplimang man kan få?? Må gott! Kram!

Hemma på landet sa...

Kul att du hittat sånt du vill ha. Kram

VÅRT NYA HEM sa...

Grattis till din kille också! Jag kan säga att lyckan var total över att få starwarslego! Det är så härligt att se deras ansiktsuttryck när de öppnar paketen, härligt! Hoppas din kille också blev nöjd över sina paket och sin födelsedag!

Vad fint ni fixar och målar! Jag tycker det är det som är så roligt med denna bloggvärld man blir så himla inspirerad!!! Jag har också sett saker på olika bloggar som jag tänker härma eller inspireras av... Det är väl det som är meningen!

Ha en fin vecka! Kram Jenny