26 juni 2007

Passionerad?

Camillas Lockar är tydligen inte passionerad nog.......gjorde samma test och fick detta svar:

"Ditt resultat: 15 av 40

11-20p Passionskurvan är stadig, men med risk för svackor... Detta är fas två efter den passionerade nyförälskelsens lättsamma karusell. Nu har du landat i vardagen. Och din passion och tillika lust kan känna av den känslomässiga förändringen. Du dör inte om ni inte älskar på ett par dar. Nej, du tycker rentav att det är viktigare att hålla på med annat än sex... Men så kan du också börja oroa dig, innebär de här små lustdalarna att du inte längre är kär? Lugn, för det mesta är det bara en anpassning till ett annat kärlekstempo som pågår. Fördelarna med denna fas är att du nu är mer säker på att det är ni två, du kan ringa och vara ledsen och förvänta dig att få tröst, du kan visa dig svag, sjuk och ömklig utan att vara rädd att partnern ska försvinna. Glöm inte att visa att han/hon är speciell för dig fortfarande.

Tips för mer vardagspassion: - Vårda förhållandet, ta inte lusten för given! - Uppvakta gärna med erotiska presenter, skicka ett sexigt SMS, skriv ett mejl där du berättar en sexfantasi och ber att få en i gengäld. "

Say no more.....måste kanske bjuda till lite mer då....

Over and out

5 kommentarer:

Susanne sa...

Hehe undrar om man ens vågar göra det där testet när man är gravid och lite småkinkig ;-)

Camillas lockar sa...

Shit. Vi ligger i samma svacka, dags att ta itu med hårdhanskarna så det blir full pott i testet nästa gång :-)

Annica sa...

Jag gjorde också testet och var tydligen passionerad utav bara den. Jo men visst! Med ett spädbarn hemma står ju kärlekslivet högt i kurs. Tacka vet jag att få sova:-)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Camilla: Ja. Osså trodde man att sommaren skulle bli lugn..;-)

Annica: Jo. Vi kan ju ana...Men å andra sidan har vi ju pratat om detta förr..."Most likely to"...om du minns*fniss*

Annica sa...

*S* jo tack jag minns!! Rara arbetskamrater man har:-)