14 juli 2006

Livstecken!!

Nu har 3 veckor av min semester gått och jag har inte suttit framför datorn alls....
Har fått några gliringar om att jag är dålig att skiva här, så nu tänkte jag göra en lätt sammanfattning av dessa tre veckor.

Semestern började med midsommar, som firades här hemma. Först var vi i U och E´s nya hus. Där grillades det kött, dracks vin och snaps samt dansades runt midsommar stången. Några timmar senare och något rundare under fötterna, drog vi till oss där vi smaskade i oss jordgubbstårtor, drack mer vin och sjöng kareoke till 3-tiden på midsommardagens morgon. Att de minsta kunde somna och sen sova vidare i olåten, är underligt!

Måste tillstå att det var en av de roligaste midsommaraftnar jag haft.
U´s dansanta tolkning av "Eye of the tiger" kommer ALDRIG lämna mina näthinnor!!!!!Inte trummhinnor heller för den delen:-)
När jag och A sjöng "Listen to your hartbeat" önskade jag att AC hade varit här för orginaluppvisningen!!!!!

Första veckan drog vi sen till Klövsjö där vi tillbringade några stekheta dagar på Stabergsvallen (gammal fäbodvall), hos barnens gudfar. Vi fiskade, latade oss och badade i den förvånandsvärt varma fjällsjön vid namn Klövsjön. Till sällskap hade vi ett gäng fjällkor!!

Andra veckan spelade Tobias Storsjöcupen här i Östersund. Efter att de kommit 2:a i gruppspelet vann de 16-dels finalen mot OPE 4 med 6-2. Därefter väntade 8-dels final mot Argentinska laget Tucuman 2. Storspel till trots, där det stod 0-0 efter full tid, förlorade man mot Tucuman i förlängningens andra minut på golden goal.
Men trots en del tårar måste vi ändå se matchen som den bästa grabbarna någonsin spelat!

Samma dag som matchen var jag sen på After work (eller during vacation...) med jobbarkompisarna. Kul, kul hade vi på Brunkullans uteservering.
Dagen efter hade vi surströmmingskalas på vår altan med midsommargänget. Även det trevligt men vi han liksom aldrig med kareoke delen denna gång. Vi sjöng snapsvisor istället så grannarna måste undrat om vi fått fnatt.
Ingen fest på typ 5 år, och sen två med någon veckas mellanrum....

Tredje veckan är snart slut och det enda vi gjort nu är att vi fått undan en del skräp och rat i förråden. Nu ser dock altanen och gården ut som en sjaskigare lumpmarknad men det ska väl bli bättre det också.....

Nu ska vi montera ihop en studsmatta....Jo, efter tryck från de övriga i familjen fick jag ge med mig och nu ska denna fula monsteriösa sak stå i MIN trädgård. Man kan ju gråta för mindre, men barnen är ju glada, så det är väl det som är positivt med det hela. Jag fick dock min vilja fram och ett nät ska monteras fast runt om. Då kan man stänga för så inte Jonte och vänner kan hoppa utan tillsyn!!
Sen drar Tommy till Kvarnsjö. Vi andra blir hemma och på söndag ska vi alla på barndop. Det är lille Elis som ska döpas.
Ma´ höres!!

3 kommentarer:

Annica sa...

Åh äntligen bloggar du igen. Kul! Kram

Anonym sa...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonym sa...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»