26 februari 2012

Vinterstaden

Förlåt uppehållet här på bloggen, men först var jag sjuk, sen har tiden inte riktigt funnits.

Igår var vi och våra vänner A och A nere i Badhusparken med barnen. Eftersom vädret visade sig från sin allra bästa sida var där tokmycket folk. Östersund kallas ju vinterstaden, och nere i badhusparken har kommunen ordnat det toppenbra för både barn och vuxna.

Vi grillade korv och marschmallows

Barnen lekte på snöborgen och i lekparken. De var nere vid skridskobanorna och i storsjöodjuret rutchkanan av snö.

Vi tog en kort promenad ut på upplogade Medvinden. En kombinerad gång, skid och skridskoväg. Den går över storsjön och delar sig åt två håll. Mot Marieby i söder, eller runt Frösön till Kungsgårdsviken. Åker man hela vägen från Badhusparken till Kungsgårdsviken blir det 2 mil.

När vi stod ute på isen, ser man Kärringbacken, en finfin pulkabacke på Frösön. Vi beslutade att åka dit en stund också.


En jättekul dag för både barn och vuxna.

Vi avslutade med middag och melodifestival hemma hos oss.

Rätt låtar gick vidare direkt enligt mig:)

Sen hade jag nog hellre sett Perelli vidare till 2:a chansen, än hårdrockarna..deras låt känns det som om man har hört förr...Men man kan inte få allt;)


Over and out

6 kommentarer:

Krusidull sa...

Låter som en underbar vinterdag.. Håller med om Perelli, fast undrar oxå varför man kör ihop så ojämna deltävlingar.. tänker på förra veckan som inte höll måttet alls.. men men I-landsproblems..
Ha det gött
Mvh
Krusidullan

Mamma sa...

Vilken härlig dag ni fick!!!
Och så kul att -äntligen..- få läsa inlägg från dig igen!
Ha det så bra gumman.
Kram mamma

Rapport till Vänfors sa...

Vilken underbar dag...med snö och sol. Här har vi sol men snön lyser med sin frånvaro. Tänl att jag är född i Östersund, bodde i Ope innan vi flyttade till Västerbotten.
Kram Annika

Rapport till Vänfors sa...

Glömde: Krya på dig!

Sahra sa...

Oj så mycket snö ni har. Här har allt smält undan. Ang melodifestivalen kan jag inte annat än hålla med.

Fru Sederblad sa...

Vilken underbar vinterdag ni verkar haft. Här finns ingen snö alls längre, allt är borta. Jag gillar äkta, hederlig skånsk barmark! Och snart är det vår, tjolahopp!