13 februari 2012

Bloggeventet Part 6

Kvällen avlöpte på Skeppsbron. Jag tog rygg på MbM igen, hälsade som hastigast på Coola Anna (vi som skulle prata så mycket...och det blev inte alls så mycket som tänkt! Vi SMS:ade mer än pratade..hihi..).

Väl på skeppsbron minglades det igen, och det bjöds på Tapas, mycket rolig underhållning av två tokiga män i typ läkarrock och bastuba....och Dragqueensen Claudia och Vera från tidigare på dagen.

Sen var det fest och mingel kvällen lång.


Här ovan tre glada bruttor. Made By Mary, Malenami och Bromans Bravader.
Skål på dig! Linkanfemme i partytagen:)
Jag satt bredvid snygga och goa Emma (som också var den som fick ta över Tommys biljett när vi lämnade den åter några veckor innan). Hon har bloggen Emmas drömliv.


Mitt emot satt de här fina flickorna! Nelly Liten och hennes syster.


Sen satt även trevliga Mamma i Stan hos oss, men hon lyckades bara hamna på de supersuddiga bilderna..Jag vet inte om det var hon som var suddig eller jag skakig på hand..hihi:D
Med de här sköna donnorna fuldansade jag natten lång. Vi var nog bland de 10 sista eventbesökarna att lämna Skeppsbron natten mot söndagen.


Oj vad fötterna värkte!


Den här bilden är tagen efter frukost på söndagen.Som grädde på moset träffade jag massor av trevliga människor som inte lyckades fastna på bild. Några alldeles på slutet. Creando, OddMollyholic, Ingen Vanlig dag och flera andra härliga tjejer som jag skulle vilja prata mer med.

Önskar så att Malena gör slag i saken och fixar nytt event om ett år:D

Over and out

4 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Ja, hur fort gick inte den där helgen egentligen.
Hoppas hoppas det blir fler tillfällen att träffas.

Kram på alla hjärtans dag!
L

Odd Molly-holic sa...

Det var såååå trevligt att få träffa dig om än bara kort på morgonen! Man önskar så att det funnits mera tid till mingel och umgänge. Vi får hoppas på Malena ;-D
KRAM och ha en fin alla hjärtans dag!!

HOUSE of ADELA sa...

Säger det igen, såå trevligt att träffa dig med! Hmmm syns allt på bilden att vi var lite småtrötta på söndagen...inget modellkontrakt på den!;D

Kramar
Adela

Anna sa...

Vi, jag o min väninna, var nog allra sist.... Men kul var det!

Kram Anna