09 oktober 2011

Fjälltema- Fauna

Bild: Bloominghome

Det kommer till mig mer och mer. Den här tanken på att vår stuga ska få en liten makeover. Från lite mer torp/shabbychic, till något mer passande den brunsvarta timrade fjällnära stuga det faktiskt är.

En pläd i skinnimitaion Wild Wolf från Bloominghome över sängens fotände, skulle matcha Lexington påslakanen jag fick i julklapp förra året!

Renskinn är ett måste förståss. Vi har ett redan, som brukar ligga på soffan på farstukvisten om vintern. Men nu vill jag ha ett par stycken till, inomhus. Detta från Articshop.
Bild: In My House

Påslakanen från By Nord, har jag visat förr. Björn, Lo, Varg eller rådjur står högt på önskelistan! Helst två olika motiv.

Har inte mindre än 3 st rådjurshorn, som ska upp på väggen. Tänk att det kunde jag inte tro för 5 år sedan när vi köpte stugan, och älghornet förpassades ut i förrådet......Där ser man!

Den här galet snygga hängaren från Bloominghome, ser jag en fin plats för i hallen, att hänga skohornet, eller handväskan på!
Bild: Bloominghome

Har fortfarande inte förlikat mig med tanken på ett älghorn inne, trots att det är så snyggt hos andra. Då vill jag hellre ha ett fint renhorn (Skalets Inredningsbutik har favoriten!!).

Annars kan jag också tänka mig det här. Helt fusk! Men fint.
Bild: Bloominghome

Vad vore en fjällinspirerad stuga, utan en silverfärgad renskulptur på spiselkransen?
Inget såklart:)

Allt hamnar i önskelistan

Over and out

3 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ett tips på renfällar är Jysk :) Typ varannan måndag kör dom halva priset på dom. Hur bra som helst.

SollenkrokaBy sa...

Susanne! Vilket bra beslut! Känns som när du beskriver som en riktigt Amerikansk lodge ala aspen i stilen. Me LIKE! ska bli så kul att följa omvanlingen från shabby shick till american lodge! :)

Som du skrev, passar kanske bättre i en fjällstuge, bejaka fjället liksom! Å så mysigt sen!

Kram och ha en bra vecka/ Lonka

Josefin sa...

Hej!
Visst var det fantastiskt roligt att vinna! Grattis till dig också!

Jag läser inte så mycket bloggar men fastnade direkt för Emmas. Nu sitter jag här och håller tummarna för att någon jag inte känner ska få träffa sin nyfödde snart! Konstigt!

Fin blogg förresten.

Kram Josefin