30 september 2011

Leka Annika Sörenstam

Så här skoj brukar min yngste ha det med sina polare (min är han i bandaget). Mina gamla lottakläder, lite bandage och en schysst skog, sen är det krigslekar för fulla muggar.

Själv ska jag också leka imorgon.
Årliga golftävlingen på jobbet. Inte för att jag spelar golf egentligen. Tog väl grönt kort....typ....1987..och sen har jag spelat en gång per år sedan 2004 (jobbgolfen).

Vi går korthåls banan och varannat hål dricker vi Jägermeister. Normalt brukar vi ha mixade lag om 3-4 pers, men i år kör vi killarna mot tjejerna. Lite orättvist då många av grabbarna spelar golf, men ingen av tjejerna.....Fast vi får ju mycket i handikapp, så det ska väl jämna ut sig:) Vi spelar alltid på bästa boll i laget, och av 9 tjejer kan ju knappast alla misslyckas?

Det festliga är att jag alla år kommit på 2:a plats med mitt lag. Aldrig bättre, aldrig sämre. I år SKA mitt lag bli 1:a. Basta!!

Svampkorgen kanske får följa . Vi är ju en del i skogsdungarna och letar bollar. Om vi kommit av tee vill säga. Ibland är det bara att hoppa av tee och hämta bollen 1 meter längre fram;)

Senare fest hela natten.
Önska mig lycka till:)

Over and out

5 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Du kommer att ha SKITKUL :)

Hanna sa...

Lycka till med golfspelandet.
Ha en fin fredagskväll!
Kram
Hanna

Mamma sa...

Ja lycka till med golfen! Och ha nu en riktigt trevlig/kul dag och kväll! Kram på dig

Elvira Spekulerar sa...

Lycka till, både med golfen, svampplockningen och jägermeistern ;)

Kram Elvira

idémakeriet sa...

Roligt att du ville vara med i tävlingen, tyvärr vann du inte något, hoppas du har bättre tur en annan gång.
Ha det gott.
Kram gerda