27 november 2010

Husdrömmar- christmas decorations

Bild: Teri-Hus

Så här dagen före 1:a advent, har jag piffat upp lite belysning och ljusstakar här hemma. Inget annat pynt blir det, då jag lägger krutet på stugan. Det är ju ändå där vi kommer vara hela långa julen. Hemma är beslysningen mysigast förståss.

Men det är klart. Om jag får min amerikanska veranda på huset (vi måste bestämma oss om bygge senast tisdag, då tomtreservationen går ut!), så vill jag såklart dekorera med girlanger runt räcken, istappsbelysning runt verandataket, kransar i vackra naturmaterial på pardörrarna och kanske tom en gran:)

Vinterverandan (dock utan julbelysning) här ovan från Finska Teri-hus. Lovley!
Bild: Karnas Hus

Ser ni så fint det skulle vara med en riktig Kalle Anka gran på verandan! Med fin ledbeslysning och kanske dekoration i form av glasistappar eller små mini julkulor i vitt eller silver tror jag det skulle bli otroligt julfint!

På gungsoffan och i korgstolarna kan jag ha fårskinn. Sen fina gjutjärnsurnor med enar eller buxbomsbollar på var sida om trappan:)

Tillsvidare får jag nöja mig med lite mindre dekoration här hemma.
Men snart släpper jag loss julen i stugan. Då ska ni få lite färska bilder också.

Over and out

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Det är helt klart, du har en verklig husvision och Teris hus är så fint, så fint, dom har överhuvudtaget också fina hus!
Hoppas det ordnar sig med ert beslut om hus tills på tisdag och det skall bli kul att få se stugpyntet.
Kram

skogslunden sa...

Vilka vackra hus du hittat! Helt fantastiska. Det ska bli spännande att få läsa om hur det går med husbyggandet. Hoppas det blir av - det kommer bli härligt att följa!
Kram

annashusidingtuna sa...

ååååå ett sådant hus !!!!!! Helt underbart ju!!!!!!Hoppas att ni kommer fram till ett bra beslut.
Kram Anna

Sjabbig men chic sa...

Det är klart att du måste få din porch. Du har ju i och för sig redan en liten, liten. Båda husen är fina men det där andra är mmmmm...

Kramis Lisa

ryska tjejer sa...

Vackra och intressanta bilder. Vackra hem. Super!