04 augusti 2010

Det är hål i min garderob!

495614

Bild: Kapp-Ahl

Tänk att man aldrig får nog mycket kläder!

Jonathans garderob kommer nästan bli tom, nu här den är dags att gå igenom. Likaså Tobias och Tommys. Till Jonathan beställde jag en hel drös med kläder idag från HM. Sen lär det bli en sväng runt stan också, för att hitta allt man behöver. Skor tex. Och en vinddress till utegympan.

Killarna behöver nya ytterkläder också. Gneis har de haft senaste två vintrarna, och jag kommer nog köpa Gneis till åtminstone Jonathan igen. I slutet på månaden ska kläderna finnas till salu på hemsidan.

Min egen garderob har många fina sommarkläder, men nu till höst och vinter, har jag inte mycket att hänga i julgranen. Två tunikor och en klänning, som är tillräckligt vintriga, men också rätt urtvättade sen förra vintern.

Inga byxor. Inte ett enda par byxor...Det är hål i allihop. Eller...jag har ett par "fin" byxor, men de räcker knappast...

Mina toppar är rätt somriga de också. Och samtliga har kort, eller trekvartsärm. Jag är i och för sig inte så förtjust i lång ärm, så det kan ju vara en anledning..hihi;)

Så. Det blir shopping framöver. Den här klänningstunikan , ovan, från Kapp-Ahl, tror jag bestämt ska få hitta vägen till min garderob. Och jeanstights, svarta tights och ett par, 3, 4 byxor. Och ett par toppar. Och förmodligen ett par tunikor till:)

Over and out

1 kommentar:

Annica sa...

Jag är så tacksam att du och L tipsade mig om Gneis kläder.

Joakim gillar verkligen vinterregnbyxan och vilken kvalitet. Det bästa vi testat. Byxorna höll i två hela säsonger. Det har aldrig hänt förut.

Jag lyckades få tag på ett par nya vinterbyxor på deras rea i våras till halva priset.