07 juni 2010

Eric Saade och vita gåvor

I lördags skulle Eric Saade uppträda på stortorget här i stan. Det glömde jag såklart bort....Men kom i sista stund på att vi nog hann till Kärnan, där han skulle skriva autografer. Vi stod som nr 3 och 4 i kön. Smart drag av mig.
Jonte fick sin skiva och autograf. Och mamman fick titta på den fagre ynglingen (som skulle kunna vara min son, men det hindrar väl inte att man bara tittar liiiite...!?;)...).
Igår var det nationaldagsfirande. Jonathan som är scout, var en av dem som hissade svenska flaggan utanför rådhuset och turistbyrån. Sen picnic i det gröna!
Och idag fick jag gåvan från Vita Gåvor swapen. Massor av roligt pyssel att göra kort av! Ska knåpa ihop några fina av allt detta! Tack så mycket:)
Själv skulle jag ju vara i god tid med min gåva, men som vanligt kom det inte iväg tidigare som tänkt. I helgen postade jag det, och min hemliga vän bör ha paketet senast imorgon, tisdag!!
Sen har jag ju inte visat upp vinsten jag vann för en tid sedan, hos Hemma hos Klara! Massa ljuvliga bakformar, och en sprits som jag ska använda nu till skolavslutningen:)

Over and out

2 kommentarer:

HomeRiver sa...

Vi bor i samma stad :) Men vi hoppade över hela spektaklet, orkade inte med allt folk. Men din miss blev ju ett helt perfekt drag!

Anonym sa...

Hej!

Jag hoppas verkligen att du tittade åt mig oxå!!!!!!! :)

Kram Annika F