01 mars 2010

Vår?

Idag är första dagen på VÅRUTMANINGEN!
Dagen till ära lyser solen från en klarblå himmel. Det var ca 15 grader i morse, men under dagen lär det bli betydligt varmare:)

Känns att det går åt rätt håll, trots att vi hade ca -33 grader så sent som förra veckan! När solen lyser in genom fönstret och allt damm syns så himla väl, då vet man att våren snart är här:)

Under det mer än halmeter tjocka snötäcket ligger alla rabatter med vårlökar. Det lär dröja en bra bit in i april/maj innan de kikar upp...

Over and out

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Ljuset som återvänder är väl det bästa vårtecknet av alla.. och det måste ju märkas i hela vårt land.. Härligt att det är på G nu!!
kram

Carina sa...

Vårmånad låter inte helt fel... och ljuset är iallafall på vår sida! Snön lär väl ligga kvar en stund till med alla dessa minusgrader.
Kramen.

Snäckskalsdalen sa...

Det är inte mycket till vår här heller fastän det påstås att jag bor i södra Sverige. Men den kommer och ljuset har väl redan börjat komma hos er också. I alla fall lite!?
Agneta

emilias gömmor... sa...

Vi går åt rätt håll i alla fall!

Kram Mimmi

solåkra sa...

Det har blivit lite fuktigare i luften och så är morgonen ljusare. Härliga vårtecken även om det kanske inte direkt finns något synligt.