17 mars 2010

Till kontoret

Bilder: Par Courrier

Par Courrier har fått in så många fina saker sista tiden. Jag hittade bla de här söta stämplarna med fjärilsmotiv. Kan komma på massa användningsområden till dem. På brev, paket, söta tavlor, vykort eller kanske som dekor på en möbel! Att de ligger i en vacker ask gör dem inte mindre trevliga!
Stickers har de fått in också. De här är väl underbara!
De här skulle vara snygga på tidskriftsamlare, eller som Magdalena själv säger på sin blogg, på en gammal resväska:)Den här affischen skulle jag vilja rama in och ha här i vardagsrummet när vi renoverat det. Det är en replika på Declaration of Independence från 4 Juli 1776. Vi brukar alltid skämta om att hela USA flaggar och firar på Tobbes födelsedag..han är nämligen född 4 juli (fast 1994), som också är USA´s nationaldag, som ni alla känner till:)
Trots att vi inte ska forsätta renoveringen här förren några veckor efter påsk, så kan jag inte låta bli att drömma och planera. Men det är ju också halva nöjet:)
Over and out

5 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Mycket fint finns det där. De där fjärilsstämplarna kanske vore något.
Kram Stina

Jessica sa...

Hej Susanne,
oj vad mycket fint de har, måste kolla in deras hemsida!
De där frimärksstickersena (knasigt ord), ska få flytta hem till mig!

Kinderegg, haha, det var roligt!
Det ska jag lotta ut nästa gång :)

Lycka till,

kram
Jessica

skogslunden sa...

Fin blogg, den hamnar bland favvosarna! Ska bli kul att följa er renovering!

Marits vita skrin sa...

ja oj oj oj, på den butiken skulle jag kunna handla mig fattig.. Du, skrivbordet är ett blocket fynd. Tror jag betalade 300-400:- för det :)

Tack för din goa kommentar hos mig.

Ha en skön Fredags kväll.

Kram /Marit

Snäckskalsdalen sa...

hej! jag har också noterat detta att parcourrier fått in så mycket snygga vill-ha-grejer. kan bli dyrt! men det är ju så roligt!
kram
agneta