14 mars 2010

Stigande stjärna!

Samtliga bilder i inlägget från Sköna Hem

Festen igår var sååå skoj!! Underbara människor, fantastiskt god mat och dryck och stämningen var helt enkelt på topp:)

Singstar fick vi igång också. Tror nästan alla vågade sig på en liten trudilutt. Mitt resultat var allt från amatör och lovande till stigande stjärna...hehe...vet inte riktigt vad det grundar sig på. Kanske för att vi körde lätt hela tiden;)

Idag låg jag kvar i sängen och försökte bestämma mig för om världen, jag eller sängen snurrade fortast..Jag hann fundera rätt mycket under tiden. Bla på den under höstens kommande sovrums renovering (inrednings bloggaren i mig lever trots lite mycket vin igår...)...
Även i stugan är jag sugen på att ta in brytande nyans mot allt det vita. Svart eller brunt.

Huruvida vem som snurrade kom jag inte fram till, men just nu snurrar ingenting, så jag överlever nog den här dagen också...
Här hemma kommer det bli dessa toner. Tapeten som ska sättas upp precis bakom sänggaveln (resten blir vitt), går ju i guld, rosa, cerice, plommon och vinrött.
Tycker den här bilden är helt fantastisk förövrigt och jag skulle skratta av glädje varje kväll jag fick gå och lägga mig i den sängen:)
Smakfulla sovrum finns det gott om.
Nu gäller det bara att komma fram till hur just vi ska ha det:)
Ha en underbar söndag. Själv ska jag ta det lungt tills Jonte kommer hem från morfar, där han fått bo i natt. Tommy och Tobbe är snart på väg hem från Stockholm där Tobbe spelat matcher.
Det får bli två alvedon. Ett par kannor vatten och repris på melodifestivalen idag för mig...haha. Liiite tjyvkik blev det igår...så jag vet vem som vann! En mycket bra låt. Otroligt bra faktiskt. Men jag tror att Salem gått bättre i stora sen. Fast jag hoppas på att det går bra för Anna också:)
Over and out

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi hoppas att det har slutat att snurra. Usch ja det kan ju bli så efter lite vin. Vilka härliga bilder du bjuder på. Gillar verkligen den översta...
Kramkram Anne

Snäckskalsdalen sa...

Hela världen snurrar, jämt, hela tiden, alltid! Hoppas det är lika lugnt och vackert i dig som bilderna, underbara!
Agneta

Hanna sa...

vackra sovrumsbilder.
Kram
Hanna

Maria sa...

Jag älskar Singstar, det är så skoj!